Rüyada Susam Görmek veya Yemek

Rüyada Susam Görmek veya Yemek

 

Rüyada susam görmek servete, zenginliğe, geçimliğe, doğru yoldan kazanılan mala, kazanç elde etmeye, bolluk ve berekete, mal, para ve eşyada meydana gelecek olan artışa, ticaret ile uğraşan kimse için alış verişi yapılan mala, rüyada susam görme bazen ziyan ve zarar uğramaya yorumlanabilir.

 

Rüyada susam yemek veya yediğini görmek zengin olmaya, bolluğa ve bereketli zamanlarda, paraya, rüyada susam çiçeği görmek sizi çok mutlu edecek, neşeli ve sevinçli haberlere, rüyada susam yağı görmek mala, çeşitli nimetlere, güzel söz söylemeye ya da duymaya, güzelliğe, menfaate yorumlanabilir.

 

Rüyada susam ekmek çok kazanç getirecek olan faaliyetlere, neşeye ve sevince, çok çalışmaya ve çaba sarfetmeye, rüyada susam toplamak mal, para ve eşya biriktirmeye, rüyada susam almak kişi için çok yararlı olacak gelişmelere, rüyada susam yağı bolluk ve berekete, rüyada susam mal ve parada artışa işaret edebilir.

 

Rüyada susam atmak maddi kayıp yaşamaya, rüyada susam vermek o kişiye maddi katkıda bulunmaya, rüyada susam verilmesi ya da aldığını görmek para almaya, rüyada susam satın alamak güzel şeylere, rüyada susam satmak iyi olmayan şeylere yorumlanabilir.

 

Rüyada susam ektiğini görmek iyi bir işe, güzel alış verişe, din kuvvetine, rüyada susam tanesi görmek susamla aynı şekilde, rüyada susam tarlası görmek yeşil ve güzel bir tarla iyiye, güzele, sevince ve mutluluğa, yüzde, beyaz, yeşil susam görmek susama benzer şekilde tabir edilebilir. Rüyada yeşil susam görmekrüyada susam görmek nedir, ne demektir, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya tabiri, tabirleri gibi konular için yukarıdaki açıklamaları okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica