Rüyada Pırasa Görmek veya Yemek

Rüyada Pırasa Görmek veya Yemek

 

Rüyada pırasa görmek çevrenizdeki bazı kimselerde görecek olduğunuz yardıma, mal elde etmeye, ticaret ehli için kazanç elde etmeye, taze, yeşil pırasa görmek maddi kazanca ve bol paraya, rüyada pırasa yemek ya da yediğini görmek doğru olmayan bazı yollarla elde edilen paraya ve eşyaya yorumlanabilir. Çiğ pırasa yemek insanlara haksılık yaparak gelir elde etmeye, pişmiş pırasa yemek tavır ve davranışlarında doğruya ulaşmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada pırasa yıkamak, soymak, temizlemek ve yemeği yapmak arzu ve isteklere kavuşmaya, hayallerin gerçek olmasına ve olumlu gelişmelere, rüyada pırasa sökmek ve toplamak çeşitli birikimler yapmaya, rüyada pırasa yemeği yemek pırasa yemekle benzer şekilde yorumlanabilir. Rüyada pırasa tohumu ekmek veya diktiğini görmek çeşitli girişimlerde bulunmaya, bazı fırsatları değerlendirmeye ve yeni yaşanacak gelişmelere tabir edilebilir.

 

Rüyada pırasa satmak veya vermek çeşitli boş sözlere ve lakırdılara, rüyada pırasa görmek, yemek nedir, ne demektir, neye yorulur, ne anlama gelir, ne demek rüya yorumu tabiri tabirleri yorumları gibi şeyler için bu konuyu okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica