Rüyada Öpüşmek

Rüyada Öpüşmek

Rüyada öpüşmek para ve itibar sahibi olup, hem arkadaşlarınızın hem de ailenizin sevgisini kazanacağınız anlamına gelir. Rüyada öpüşmek, Rüyada öpüştüğünüzü gördüyseniz, para ve itibar sahibi olup, hem arkadaşlarınızın hem de ailenizin sevgisini kazanacağınız anlamına gelir. Rüyada öpmek, öpüşmek yakınlık olarak yorumlanır. Rüyada tanıdığı birini öpen çok kısa süre sonra ona rastlayacaktır. Rüyada Sevgilisini öpen tezdi ondan haber alır. Kısa süre sonra da buluşur. Rüyasında tanımadığı kadını öpen erkek, ani kararla evlenir. Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya da işaret eder.
 
Rüyada sevdiği birinin ağzından öpmek, eline geçecek paraya, yanağından öpmek de, kazanacağı paralara işarettir. Bir kadını öpmek, sevdiği birisi tarafından gösterilecek teveccühe veya gönderilecek selama işarettir. Yaşlı kadını öpmek, ortaya vurulan bir sözden dolayı özür dilemeğe işarettir. Rüyada alim bir kimsenin güzel bir kimseyi öpmesi, o kimsenin Kur'an okumasına; eğer o şahıs dünyayı seviyorsa, dünyanın ona yönelmesine işarettir. Rüyada süslü ve süslü bir kadını öptüğünü veya onunla bir yatakta beraber yattığını gören kimse, kocası ölmüş bir kadınla evlenir, onun mal ve çocuğu ile kullanır ve o yıl bir hayra nail olur. Rüyada tanıdığı bir ölüyü öptüğünü gören kimseye, ümit etmediği bir yerden eline mal geçer. Eğer tanıdığı bir ölü, o kimseyi öpse, o ölüden veya onun hayatta olan akrabalından bir hayra erer. Eğer o kimseyi tanımadığı bir ölü öpse, ummadığı bir sebeple meydana çıkacak bir hayrı kabul etmesine işarettir. Rüyada tanıdığı veya tanımadığı bir ölüyü şehvetle öptüğünü gören kimse, ihtiyaç ve isteğine kavuşur. Hasta olan bir kimse rüyada bir ölüyü öptüğünü görse, o hastanın öleceğine işarettir.

Rüyada öpmek, öpüşmek yakınlık olarak yorumlanır. Tanıdığı birini öpen çok kısa süre sonra ona rastlayacaktır. Sevgilisini öpen tezdi ondan haber alır. Kısa süre sonra da buluşur. Rüyasında tanımadığı kadını öpen erkek, ani kararla evlenir. Çevresinden birini alır. Değerli bir taşı öpen kişi çok maddidir. Onun hayatında sevgiyi yeri yoktur.

Rüyada öptüğünü veya öpüştüğünü görmek; isteklere kavuşma yolunda ilerlemeye, aynı cinsten birilerinin öpüştüğünü görmek; arkadaşlığa, bir ölüyü öptüğünü görmek; ölüden miras kalacağına, bir hayvanı öpmek; kötü bir insanı sevmeye işarettir.

İhtiyaçları gidermeye ve düşmana galip gelmeye, genç birini öpmek kadehe, yaşlı bir kadını öpmek bir sözden dolayı özür dilemeye, bir kadını öpmek sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selâma, Sevdiği kimseyi ağzından öpmek eline geçecek paraya, yanağından öpmek kazanacağı paraya, çekici ve süslü bir kadını öpmek ya da onunla bir yatakta beraber olmak dul bir kadınla evlenmeye, onun mal ve evlatlarından faydalanmaya yahut o sene bir hayra nail olmaya, bir hizmetçiye yahut bir yerde çalışan bir kadını öpmek, onun efendisi yahut patronu ile dostluk kurmaya, Bir kadını öpmek onun kocası ile dost olmaya, Bir erkeği öptüğünü, onunla tokalaşmak olduğunu ve yattığını görmek maksadının gerçekleşmesine, Bir kimseyi şehvetle öpmek ondan yardım, iyilik vb. görmeye; şehvetsiz olarak birini öpmek, öpülen kimseye yardım ve iyilik etmeye, ona hayır ve menfaati olmaya, Birinin çocuğunu öpmek, onun babası ile dostluk ve sevgiye, Kendi çocuğunu iştiyak ve şehvetle öpmek, bu çocuğa ya da annesinden hayra, mala, iyilik ve sevince ulaşmaya, çocuğun kendi anne ve babasını öpmesi, ondan görülecek yardım ve iyiliğe, makam ve mevki sahibi birini öpmek o konuma geçmeye, onlar tarafından öpülmek, o yönden gelecek hayra, Biri tarafından gözlerinden öpülmek evlenmeye, sadece bir gözünün öpülmesi haram bir şeye aracılık etmeye , Bir âlimin birini öpmesi öpülen Kur'an okumasına veya dünyalık elde etmesine, Hasta kimsenin bir ölüyü öpmesi vefat etmesine delalet eder.

Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştirecekler demektir. Karşı cinsten biriyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir. Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştirecekler demektir. Karşı cinsten biriyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir. Süslü bir kadını öptüğünü veya kucakladığını gören, dul bir kadınla evlenir ve onun malından yararlanır. Çocuğu olur ve o yıl hayra erer.

Birini öptüğünü veya kucakladığını ve onunla ilişkide bulunduğunu görmek, Aral'ın dostluk olmasına, öpmek eğer şehvet duymadan olursa, öpen öpülenden hayır göreceğine; bir ölüyü öptüğünü görmek, o ölünün malından faydalanmaya delalet eder. Rüyasında devlet başkanının huzurunda yer öptüğünü görmek, o büyüğün emrinde olduğuna, onunla bazı hususlarda anlaşmaya vardığına işarettir. Bir kimsenin önünde saygı ile eğilip etek öpmek o kimseden hayır göreceğine delalet eder. Birinin dilini öptüğünü görmek alçak gönüllülüğe işarettir. Bir rivayete göre elini öptüğü kimseye bir şey ikram eder. Sevgilisinin elini öptüğünü görmek, ona karşı alçak gönüllü olduğuna delalet eder. Rüyasında bir ölüyü şehvetle öpmek o ölüye hayır ile duaya; kendisini bir ölünün öptüğünü yapmak, o ölünün malından pay almaya; bir hayvani öptüğünü yapmak, doğa kötü olan bir kimseyi öptüğünü görmek gibi yorumlanır.

Rüyada öpmek dört şekilde tabir edilir: hayır ve menfaat, istek, zafer, sevinçli haber. Bir başka rivayete göre: Rüyada öpmek, ihtiyaçlarını gidermeye ve düşmana zafer bulmağa işarettir. Rüyada bir adamı öptüğünü veya onunla tokalaşmak olduğunu ya da şehvetle onunla yattığını gören kimse, amacına muvaffak olur. Eğer şehvetten dolayı öper, öpen öpülenden yardım görür veya ilim öğrenir ya da bilinen bir şeye ulaşır. Eğer şehvetsiz öper öpülene, öpen hayır ve iyilik veya bir şeyin öğrenilmesi yahut meşru bir şeye yol gösterilmesi gibi bir hayır ve menfaat bulur. Bir kimse rüyada bir çocuğu öptüğünü görse, kimse ile o çocuğun babası arasında dostluk ve sevgi olacagina işarettir.

Eğer bir vali öpse, onun yerine vali olacagina, eğer hakimi veya bir meliki öpse, onların sözlerini kabul edeceğine işarettir. Eger hakim o kimseyi öpse, hakimden taraf bir hayra erer. Her önder ve amir hakkında da tabir böyledir. Bir kimse rüyada çocuğunun kendisinl öptüğünü görse, o çocuk buluğ çağına ermisse o kimsenin çocuğu ile faydalanacagina veya çocuğunun ona yapacağı iyiliğe işarettir.Rüyada kendi çocuğunu Istiyakle öptüğünü gören kimse, çocuğundan veya çocuğunun annesinden, hayır, mal, iyilik ve sevince ulaşır. Rüyada birisinin kendi gözlerinden, öptüğünü gören kimse, evlenir. Eğer biri tarafından bir gözünün öpüldügünü görse, erkekler ile kadınların arasını yapan kimse olduğuna işarettir. O kişi Allah (C.C.) 'dan korksun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben hoşlandığım kişiyi öpyüm ama bişey olmadı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica