Rüyada Çocuk Görmek

Rüyada Çocuk Görmek



Rüyada çocuk görmek sevince yorumlanır. Rüyasında erkek çocuk görmek, sevince, mutluluğa, kız çocuk görmek, sıkıntıdan kurtulmaya, bir bebeğin süt emdiğini görmek, rüyanı göründüğü eve bereket ve rızk yağacağına işarettir. Çocukla oynadığını görmek, iyi bir haber alacağına, kendisinin çocuk olduğunu görmek, uzun bir ömür süreceğini; bir okulda çocuklarla birlikte oyun oynadığını veya bir sıra düzenleyip gezintiye çıktığını görmek, ev halkından hayır göreceğine, sokakta bırakılmış bir bebek bulup evine getirdiğini görmek, o eve kısmet ve mutluluk geleceğine, yetimhanede bir çocuk aldığını görmek, olduğu konumdan daha üstün bir yere çıkacağına delalet eder.



Dünyanın süsü ve sevincini, fitne ve sıkıntılarına, Kadının kucağında çocuk görmesi çocuğu yoksa anne olmaya, Anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi şefkat ve merhamete, başkasının çocuğunu sevmeleri yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye; kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere, ergenlik çağına yaklaşmış çocuğu görmek müjdeye, Çocuk bazen kusura, günaha ve suç işlemeye, okula giden bir çocuğu olduğunu görmek tövbe etmeye, Küçük bir çocuk olduğunu görmek anne tarafından mirasa kavuşmaya, yoksulu annesinden doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi rızka ve zenginliğe işarettir.



Hasta kimsenin çocuk olduğunu görmesi vefatına, Zengin bir kimsenin çocuk olduğunu görmesi olumsuzluğa, işlerinin kemale ermemesine, Çocuğu arkasına aldığını görmek üzüntü ve kedere, evlenmediği halde çocuğu olduğunu görmek ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe, Çocuklar, basit ve küçük kederleri, Cami, sokak gibi bir yere bırakılmış olan çocuğu görmek düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine, Çocuk öldürdüğünü görmek birçok ilim elde etmeye, Birden çok oğlan çocuğu görmek mala, hanıma ve birebiri andınca çıkacak çok hayra, Küçük çocuğunun serpilerek büyüdüğünü ve adam olduğunu görmek güç ve kudrete, Erkek çocuk müjdeye, kız çocuğu rızka ve hayırlı nimete, Kesilmiş çocuk göbeği nikaha, Çocuğunu kaybettiğini görmek mahzunluktan sonra gelecek ferah ve sevince, Çocuğun başında çıban görmek onun rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere, kız çocuk görmek sıkıntı verici bir habere işarettir.



Süt emen bir çocuk görmek sevinmek işarettir. Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Rüyada erkek görmek iyi bir habere, kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir. Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı, fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına verir.



Erkek çocuk iyi haber, kız çocuk ise eğlenceli haber veya dedikodu. Rüyada çocuk görmek sevince yorumlanır. Rüyasında erkek çocuk görmek, sevince, mutluluğa, kız çocuk görmek, sıkıntıdan kurtulmaya, bir bebeğin süt emdiğini görmek, rüyayı göründüğü eve bereket ve Rızk yağacağına işarettir.



Çocukla oynadığını görmek, iyi bir haber alacağına, kendisinin çocuk olduğunu görmek, uzun bir ömür süreceğini; bir okulda çocuklarla birlikte oyun oynadığını veya bir sıra düzenleyip gezintiye çıktığını görmek, ev halkından hayır göreceğine, sokakta bırakılmış bir bebek bulup evine getirdiğini görmek, o eve kısmet ve mutluluk geleceğine, yetimhanede bir çocuk aldığını görmek, olduğu konumdan daha üstün bir yere çıkacağına delalet eder, Rüyada birçok güzel çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Hasta bir çocuk, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı anlamına gelir. Fakat bu rüya başka sorunlarla karşı karşıya kalacağınızın habercisidir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica