Rüyada Koşmak

Rüyada Koşmak
 

Rüyada koşmak hırs, mal ve mülke işarettir. Rüyada koşmak zengin olacağınız ve işinizde yüksek mevkilere geleceğiniz şeklinde yorumlanabilir. Rüyada koşmak, kişinin çok büyük istekleri ve amaçları olduğuna işaret eder. Rüyada uzun bir yolda tek başına koştuğunu gören, müjdeli bir haber alır. Kişi eğer çıplak ayakla koşuyorsa bütün amaçlarına ulaşır. Rüyada bildiği bir işin arkasından koştuğunu görmek, o işe çabucak ulaşmaya işaret eder. Rüyada koşarken durduğunu görmek elindeki ile yetinmeye işaret eder.

 

Rüyada yaya veya süvari olarak yavaş yavaş yürüdüğünü görmek, izzet ve şerefe delâlet eder. Rüyada toprak üstünde yürüdüğünü gören kimsenin eline en yakın zamanda mal geçer. Kum üzerinde yürüdüğünü görmek ise, müşkül ve çetin bir işe delâlet eder. Rüyada koşan bir kimseyi görmek, acele gelecek bir habere işarettir. Koşu meydanı görmek, sevinç ve zafere, öğrenciler için de ilme delâlet eder.



Rüyada koşmak, sağlık durumunun hafif bir şekilde bozulacağına yorumlanır. Zengin olacağınız ve yüksek bir pozisyona yerleşeceğiniz anlamına gelir. Koşarken düştüğünüzü gördüyseniz, itibarınızın sarsılacağına işaret eder. Rüyada koşmak, kişinin çok büyük istekleri ve amaçları olduğuna işaret eder. Kişi eğer çıplak ayakla koşuyorsa bütün amaçlarına ulaşır.



Bir yarış için kafile halinde koştuklarını görmek, arkadaşları tarafından kendisine verilecek kötü bir habere delalet eder. Rüyada koşarak bir yerden diğer yere gitmek rüya sahibinin kalbini sıkıştıracak ve ıstırap verecek haberleri duymasına yahut arkadaşları ve dostları ile yapılan sohbetlerde sıkışıp daralmasına işarettir.



Rüyada koşmak, sağlık durumunun hafif bir şekilde bozulacağına yorumlanır. Rüyanızda bir yerden bir yere koştuğunuzu görmek heyecan verici veya sizi üzecek sıkıntıya sokacak haberler almaya; arkadaşlarınız ile bir sohbet esnasında zor durumda kalacağınıza işaret eder.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica