Rüyada Bebek Görmek

Rüyada Bebek Görmek



Rüyada bebek görmek, sıkıntı veren bir dönem geçirileceği ama sonra iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, eğlenceli bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, pişman olacağı bir iş yapacağına işarettir. Rüyada kız bebek görmek bolluğa, şerefe, durumu; rüyada erkek bebek görmek müjdeli habere; ağlayan bebek görmek tövbe etmeye; güzel giydirilmiş neşeli bebek görmek rahata ermeye ; rüyada yeni doğmuş bebeğin konuştuğunu görmek dünya ve ahiret saadetine işarettir. Bebek haberdir.

 

Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodu. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyada küçük bebek görmesi, sevince ve sürur işarettir. Çünkü çocuklar evlere neşe kaynağıdır. Yine bir bebeği sevip okşadığını görmek, sevinçli bir habere işarettir.



Rüyada bir bebeği cami avlusunda terk edilmiş olarak görmek ve onu kucağına almak, akrabalar yoluyla gelecek mirasa delâlet eder. İşsiz güçsüz birinin rüyada bir bebeğin beşiğini salladığını görmesi, yakında işe gireceğine ve sevineceğine delalet eder. Bebek görmek; genel olarak iyiye yorumlanır.



Bebek doğurmak, yeni gelir kaynakları elde edeceğinize, Doğmakta olan bebek görmek; erkekler için arkadaşlarından ayrılmaya, fakirler için iyiye, zenginler ve tüccarlar için kötüye, yolcular için ise memlekete geri dönmeye ... tanıdığınız bir bebeği süt emerken görmek; bebeğin annesinin mutlu olacağına ... Bebeğe isim koymak; hayatınızda bazı değişiklikler olacağına ... Bebeği uyurken görmek; iyi bir geleceğiniz olacağına ... Bebeği oynarken görmek; sevineceğinize ... Zayıf bebek görmek; huzursuz bir dönem geçireceğinize ... Şişman bebek görmek ; iyi bir dönem geçireceğinize ... Ölmek üzere olan bir bebek görmek; beklenmedik bir başarı elde edeceğinize ...Bebek öldürmek; kendi kendinize büyük bir zarar vereceğinizi işarettir.



Ağlayan bebek, hastalığın ve hayal kırıklığının, mutlu bebek mutluluğun habercisidir. Eğer bebeği emziriyorsanız, yakın çevreden gelecek kötülüğe hazır olun. Rüyada bebek, iyi habere işaret eder. Çıplak, temiz bebek göz aydını, çok sevinç verir. Rüyada bebek görmek kısmet açıklığına, şansa işarettir. Rüyasında bir bebeği sevip okşadığını görmek, beklemediği bir yerden bir haber alacağına; bebeğin ağladığını ve onu susturmaya çalıştığını görmek, bir ticaretten kazanç için uğraştığına; bir bebeği bir bahçede veya cami avlusunda terk edilmiş olarak bulduğunu görmek, uzak akrabasından beklemediği bir mirasa konacağına ; bir bebeğin beşiğini salladığını görmek, bir ise girip mutlu olacağına işarettir.



Bir başka rivayete göre: Rüyada erkek çocuk görmek müjdeye işaret eder. Rüyada kız çocuğu görmek ise bolluğa, şeref, sıkıntıdan sonra durumu işaret eder. Kız çocuğunu görmek, sevinçli bir isle karşılaşılacağına işaret eder. Yeni doğmuş bebek üzüntü ve kedere, cahil halkı hoş tutmaya, Yerde bulunan kız çocuğunu oradan kaldırıp kucağına almak her türlü hayra pek yakında kavuşmaya - yoksulsa zengin olması, hasta ise şifa bulması, sıkıntıda olanın bundan kurtulması gibi. Hasta olan erkek ve kadının çocuk doğurması iyileşmelerine delalet eder. Bebek haberdir. Güzel bir bebek iyi haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek tatsız haber veya dedikodu. Üstü başı kirli bir bebek kısa süre sonra para geleceğini bildirir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica