Rüyada Şeytan Görmek

Rüyada Şeytan Görmek



Rüyada şeytan görmek; zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya, şeytanla konuşmak; yalancı ve dost görünüşlü bir düşmanla karşılaşmaya, şeytandan bir şey almak; düşmandan zarar görmeye, şeytana bir şey vermek; düşmana kötülük yapma şansı vermeye, şeytan tarafından öpüldüğünü görmek; haram yollardan kazanç elde etmeye, şeytanla kavga etmek ve onu yenmek; düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.


Yalan ve şehvete, sahte mutluluklara, her türlü kötülüklere ve kötülük odaklarına; Şeytanı görmek sahtekar, aşırı hırslı, kıskanç ve mağrur, laubali ve kendisine her iki dünya için zararlı olan düşmana; Onu görmek inançsız, iki yüzlü ve kıskanç olmaya, Şeytan, samimi Müslüman için güçsüz ve aciz bir düşmana; Onunla düşüp kalktığını görmek faiz yemeye ve diğer kötü fiilleri işlemeye; Şeytanı üzgün ve öfkeli görmek yahut ona düşmanlık etmek Allah Teala'nın rızasını kazandıracak işleri işlemeye ve düşmanına galip gelmeye; Onu mutlu ve neşeli görmek nefsani arzularıyla meşgul olmaya delalet eder.



Rüyada şeytan görmek amaçlarınıza ulaşmak için yaptığınız kötülüklere ve hilelere artık son vermelisiniz anlamındadır. Eğer rüyada şeytanı mağlup ettiğinizi görürseniz, bazı tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olduğunuza yorumlanır.



Hedeflerinize ulaşabilmek için ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın. Büyük kötülük, düşmanlık, bela, felakettir.



Rüyada şeytanla konuşmak veya onu görmek, düşmanlarınızın aleyhinizde çalıştıklarına işarettir. Bir başka rivayete görende: Rüyada görülen şeytan, hilekar, haris, laakal, din ve dünyaca düşmanıdır. Bazen. Şeytani gören kimse, münafık yahut da kıskanç olur. Bazen de şeytan görmek, çoluk-çocuğa işarettir. Şeytani görmek ferahlık, yalan ve şehvete de işarettir. Bir kimse rüyada şeytanin kendisini düşürüp aklim gidererek saralı yaptığını görse, o kimse faiz yer. Eğer şeytanin kedisine dokunduğunu görse, o kimsenin lalesine iftira eden ve yoldan çıkarmaya çalışan bir düşmana işarettir. Eğer rüyayı gören hasta veya mahzun ise, onun iyileşmesine ve servete erişmesine işarettir. Bir kimse kendisini şeytanla gizli konuştuğunu görse, o kimse düşmanlarından birisiyle gizlice konuşur ve Salih kişilerin kahir ve helakinde onlara yardımda bulunur. Eğer şeytanin kendisine birse öğrettiğini görse, o kimse düzme ve yalan bir söz söyler veya insanlara hile yapar. Şeytanin kendi üzerine indiğini gören kimse, iftira, yalan ve günah olan bir is yapar. Rüyada şeytanlara reislik ettiğim ve şeytanların da ona itaat ettiklerini gören kimse, reisliğe, şerefe, heybet ve şöhrete nail olur ve düşmanlarım kahreder. Şeytanları bağlayıp ve onları hapsettiğini gören kimse, yârdim, kuvvet ve şöhrete nail olur. Rüyada şeytanin kendisini azdırıp yoldan çıkarıp, dehşet ve hayrette biriktiğini gören kimsenin, malına zarar ve ziyan erişir. Bir kimse şeytanin elbiselerini soyduğunu görse, o kimseye islerinde düşmanı galebe çalar veya onu vesvese ve fitneye düşürür yahut o kimse memuriyetten ayrılır. Rüyada şeytana buz ve adavet ettiğini gören kimsenin, Allah'a itaat eden sadik bir ml’min olduğuna ve dindeki kuvvetine işarettir. Rüyada şeytani ferah ve neşeli gören kimsenin, nefsanî arzulaya meşgul olduğuna işarettir. Rüyada görülen şeytan zayıf bir düşmandır. Rüyada şeytani düşman kabul ettiğini gören kimsenin, mütedeyyin olduğuna ve Allah (C.C.)'in emirlerine itaat ettiğine işarettir. Bazen de şeytanlar, bina sahiplerine ve dalgıç gibi suya dalmaya, casuslara ve söz çalanlara işarettir. Bazen de şeytani görmek, kişinin arkasından abiyim söylemeğe göz ve kasla işaret ederek onu aşağılamaya işarettir. Rüyada kendisinin şeytan olduğunu gören kimse, insanlar ile eğlenir ve onlara eziyette bulunur veya yer altında olan su yolu ve lağımları düzene koyar. Şeytan rüyası, unutkanlığa işarettir. Rüyada şeytani görmek, bidat sahibi bir alime, namazı terk etmeğe, yalana, hırsızlığa, günah kazanmaya ve uzun ömür işarettir. Bir kimse kendisini rüyada şeytan olmuş görse, o kimse daima şeytanin elinde olur, ya da Allah’ın (C.C.) rahmetinden uzak olarak yasar. Yahut nesil ve mal ile rızıklanır. Şeytani öldürdüğünü gören kimse, hilekar ve hilebaz insanlara hile yapar. Bu rüyayı gören Salih ve iffetli kimse ise Allah’ın emrinden ümidini keser ve meyus olur.



Hedeflerinize ulaşabilmek için, ahlaksızlıklara ve sahtekarlıklara başvurmayın. Eğer rüyada şeytanı yenilgiye uğrattıysanız, birtakım tehlikeleri, zorlukları ve kötülükleri aşmak için yeteri kadar güce sahip olacağınız anlamındadır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica