Rüyada Kek Görmek, Yemek veya Yapmak

Rüyada Kek Görmek, Yemek veya Yapmak

 

Rüyada kek görmek hayatta rahat ve huzura, yola, sevince, bolluk ve bekerekte, zahmet çekerek kazancak olduğunuz paraya, emeğinizle elde ettiğiniz mala, rüyada kek görme karşınıza çıkacak güzel fırsat ve kısmetlere, güzel haber işitmeye, hayra, menfaate yorumlanabilir. Rüyada kek yemek veya yediğini görmek güzel, rahat ve hoş geçecek zamana, keyif ve eğlence verecek olay ve gelişmelere, konuk ağırlamya, bolluk ve bereket içerisinde yaşamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada kek yediğini görmek evli olmayan kimse için izdivaca ve onunla ilgili yaşanacak gelişmelere, evli olan kimseler için iyi haberler almaya, eşe ile arasındaki muhabbet ve sevgiye, kazançları sarfetmeye, rüyada kek yapmak ya da yaptığını görmek ileriye yönelik çeşitli planlamalar içerisine girmeye, yeni başlangıçlar yapmaya yorumlanabilir. Rüyada kek pişirmek kek yapmakla benzer şekilde, rüyada kek almak veya aldığını görmek tanımadığınız kimseler ile yeni dostluklar kurmaya, rüyada kek kesmek ve dağıtmak mal, mülk ve parasından insanlara dağıtmaya, yardım muhtaç kimselere yardımcı olmaya, olumlu ve güzel tavırlar sergilemeye işaret edebilir.

 

Rüyada kek hamuru görmek yaptığınız işlerin ve uğraşlarınızın kolaylıkla gerçekleşmesine, kısa zaman içerisinde yaşayacağınız bolluk ve rahatlığa, rüyada kek ikram etmek veya vermek insanlara yardım etmeye, çeşitli hayır işlerine katılmaya ve bağışta bulunmaya yorumlanabilir. Rüyada kek börek yemek bunların ayrı tabirleriyle, rüyada çikolatalı, meyveli, kakaolu kek görmek kek görmekle benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada kek pasta görmek bu şeylerin ayrı ayrı yorumları ile rüyada kek görmek yemek yapmak yediğini görmek ne demektir, ne demek, ne anlama gelir, nedir, neye yorulur, rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için yukarıdaki metne bakabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

rüyada irmik tatlısı yapmak nedir ama ben iyemedim bunun anlamı nedir..tesekkur.

Adsız dedi ki...

hepsi saçmadır

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica