Rüyada Aslan Görmek veya Öldürmek

Rüyada Aslan Görmek veya Öldürmek

 

Rüyada aslan görmek kişilik olarak insanlara öncülük etmeyi seven ve onlara yön gösterebilen lider kişilikli bir insana, yürekli ve kalbinde korku olmayan bir kimseye, rüyada aslan görme bazen size korku salan, tehlikeli ve durdurulması zor sizin için pek iyi düşünceleri olmayan bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada aslan çok güçlü ve elininde birçok yetki bulunduran bir devlet adamına, sağlık sorunları yaşayan bir kimse için sağlık sorunlarının sona ermesine, rüyada aslan öldürmek düşmanlara karşı galip gelmeye, rüyada aslan beslemek güçlü ve kudretli bir kimse olmak için çaba göstermeye tabir edilebilir.

 

Rüyada aslan yavrusu görmek bekâr kimse için evlilik yolunda atılacak adımlara, evli kimse için yeni iş imkanlarına, rüyada aslan saldırması eğer saldırı sonrası kişi zarar görmüşse gerçek hayatta yaşayacağı bazı sıkıntı ve sorunlara işaret edebilir. Rüyada aslan eti yemek doğru yoldan elde edilmemiş olan paraya ve mala, çeşitli menfaatler elde etmeye, rüyada aslan olmak lider ruhlu ve öncü kişiliğe sahip olmaya tabir edilebilir. Rüyada aslan kafası görmek veya rüyada aslan sürüsü görmek aslan görmekle benzer şekilde, rüyada aslan kükremesi görmek zorluk ve sıkıntı çıkartan bir düşmanın varlığına, rüyada dişi aslan görmek kötü ve pekiyi özellikleri olmayan bir bayana yorumlanabilir.

 

Rüyada aslan görmek öldürmek beslemek nedir ne anlama gelir ne demek ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için yukarıdaki bölüme bakabilirsiniz.       

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica