Rüyada Bezelye Görmek veya Yemek

Rüyada Bezelye Görmek veya Yemek

 

Rüyada bezelye görmek rüya sahibi için çok para kazanmaya ve zengin olmaya, ticaretle uğraşan kimseler için servet sahibi olmak için çok çaba sarf etmeye, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde geçirilecek olan zamanlara, rüyada bezelye görme bazen sorun, sıkıntı, dert ve tasaya yorumlanabilir. Rüyada bezelye yemek çok paraya sahip olmaya, sağlık ve afiyet içerisinde bir hayat geçirmeye, bazen bezelye yediğini görmek hasta olmaya ve sıkıntıya düşmeye, rüyada bezelye toplamak çaba ve gayretlerinin karşılığı olarak kazanç elde etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada bezelye konservesi görmek güzel ve leziz bir bezelye konservesi sizin için iyi olacak bazı gelişmelere ve iyiliğe, rüyada bezelye yemeği görmek veya yemek yemekle benzer şekilde yorumlanabilir. Rüyada bezelye yemeği yapmak ya da pişirmek geleceğiniz ile ilgili güzel ve keyifli planlar yapmaya ve bunları gerçekleştirmek için çaba göstermeye, rüyada bezelye yukarıda açıkladığı şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada bezelye görmek yemek nedir ne anlama gelir ne demektir ne demek neye yorulur rüya yorumu yorumları tabiri tabirleri gibi konular hakkında bu bölüme bakabilir ve faydalanabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Rüyada göbekten bezelye yemek nedir

Hubyar Açıkalın dedi ki...

Oooo fantaziye bak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica