Rüyada Kurbağa Görmek

Rüyada Kurbağa Görmek

 

Rüyada kurbağa görmek çok konuşa ve sürekli konuşacak bişeyler bulan arkadaşa, iyi ve güzel davranışlar sergileyen insanların güvendiği ve inandığı bir kimseye, kendi halinde insanlarla iyi geçinen tevazu sahibi bir bayana, kurbağa sesi duyma yakınlardan gelecek olan çeşitli havadislere yorumlanabilir. Çok sayıda kurbağa düzenbaz insanlara veya tam tersi iyi ve doğru yol üzre olan kimselere, rüyada kurbağa yemek çevrenizdeki yakın kimselerden elde edilecek olan yarara ya da ev gibi taşınmaz bir mal sahibi olmaya, rüyada kurbağa yavrusu görmek hayvan yavrularından olduğu gibi bazen çocuğa, bekar için izdivaç yolunda atılan adımlara ya da işe tabir edilebilir.

 

Rüyada kurbağa öldürmek veya yakalamak size benzer özellikte olan insanlar arasında ön plana çıkmaya, rüyada kurbağa yutmak yemekle benzer şekilde, rüyada kurbağa görme zekâ ve kapasite bakımından ileri seviyede olan bilgili ve görgülü bir dosta işaret edebilir. Rüyada kurbağa ve yılan görmek bu şeylerin ayrı ayrı tabirleriyle, rüyada kurbağa yağdığını görmek veya girdiğini görmek sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalmaya, büyük üzüntü ve derde tabir edilebilir.

 

Rüyada kurbağa yemek ne anlama gelir cevabı yukarıda açıklandığı şekilde yorumlanabilir. Rüyada kurbağa görmek yemek nedir ne demektir ne anlama gelir ne demek neye yorulur rüya yorumları tabirleri yorumu tabiri hakkında bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica