Rüyada Avlanmak veya Avlandığını Görmek

Rüyada Avlanmak veya Avlandığını Görmek

 

Rüyada avlanmak güzel ve hoşa giden sözler işitmeye, size yararı olacak davranışlara ve gelişmelere, çocuğa, parasal konularda yaşanacak olan olumlu gelişmelere, rüyada avlanma bazen evli insan için doğru şekilde olmayan kazanca, bekar kimse için izdivaca yorumlanabilir. Rüyada tüfekle veya silahla avlanmak yaptığınız işlerde çeşitli kolaylıklarla karşılaşmaya, menfaat elde etmeye, keçi, geyik, tavşan avlamak para kazanmaya, mal ve eşya elde etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada karda avlanmak doğru şekilde kazanılacak olan paraya ve size yarar sağlayacak çeşitli işlere, rüyada sapanla avlanmak gerçek hayatta avlanmayan bir kimse için aymazlığa ve istenmeyen bazı durumlara yorumlanabilir. Rüyada ördek avlamak iş konusunda yaşanacak olan bazı olumsuz gelişmelere, rüyada balık avlamak doğru şekilde elde edilen paraya, eti yenmeyen bir hayvanı avlamak doğru olmayan şekilde elde edilecek olan kazanca tabir edilebilir.

 

Rüyada avlandığını görmek benzer şekilde yorumlanır. Rüyada avlanmak nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica