Rüyada Kırmızı Biber Görmek veya Yemek

Rüyada Kırmızı Biber Görmek veya Yemek

 

Rüyada kırmızı biber görmek rüyayı gören kimse için sevinç, mutluluk, güzel bazı davranışlar ve olaylar, neşe, rüyada kırmızı biber görme güzel, hoş giden ve insanın duygularına hitap eden sözler duymaya, rüyada kırmızı biber yemek ya da yediğini görmek bazen bazı sorun, sıkıntı, üzüntü, dert ve tasaya, bazen de tam tersine yorumlanabilir.

 

Rüyada kırmızı biber almak insanların iyi özelliklerini almaya ve onlardan faydalanmaya, rüyada kırmızı biber vermek insanlara yardım etmeye, rüyada kırmızı biber közlemek ya da pişirmek amaçlar doğrultusunda hareket etmeye, rüyada kırmızı biber toplamak çeşitli şeyler biriktirmeye işaret edebilir. Rüyada kırmızı biber bahçesi görmek rüyanın görülme şeklinde göre değişik şekillerde yorumlanabilir.

 

Rüyada kırmızı biber görmek ne demek sorusunun cevabı olarak olumsuz bazı havadislere, rüyada kırmızı biber görmek, yemek ne anlama gelir, nedir, ne demektir, ne demek, rüya yorumları, yorumu, tabiri, tabirleri gibi konularda bu konudan yararlanabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel yorumlardı yani yes okey

Adsız dedi ki...

Rüyamda sudan akan salçalık kırmızı biberlerı elimde çok keskın ve uzun bır bıçakla çızıklı keserek yanıma bırıktıyorum.anneme diyorum ki bizimki bitti o ara sudan bir sürü kırmızı salçalık biber akıyor bu kımın diyorum dayımın oğlunun dıyor o ara baskası akıp gıtmesın dıye suyun önünü ellerı ile kesmiyor ne saçma diye düşünürken gercekten de biberler toplanıyor..sonra başka yerde o bıberlerı görüyorum annem dıyor kı dayımın oğlunun daha çok toplaması gerek diyor...ne allama gelmiyor acaba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica