Rüyada Üzüm Görmek veya Yemek

Rüyada Üzüm Görmek veya Yemek

 

Rüyada üzüm görmek hayır ve iyliğe, doğru şekilde kazanılmış olan mala, bol geçimliğe, iyi iletişime ve güzel muhabbete, karşınıza çıkacak olan bazı güzel fırsatlara, elede edilecek olan bol miktarda paraya, mal, mülk ve emlaka, ticaretle uğraşan kimse için bol kazanca yorumlanabilir. Mevsiminde üzüm görme hayatın ucuzluğuna ve çeşitli nimetlere, rahatlığa, feraha, mutlu bir yaşama, mevsimi dışında görülen üzüm bazen sorun sıkıntı dert tasa ve kedere ya da olumlu gelişmelere tabir edilebilir. Rüyada kuru üzüm görmek iyi olay ve gelişmelere ve bereketli geçecek olan zamanlara, üzüm salkımı siz ve çevrenizdekiler için kısmete, bolluğa, iş hayatından yapılan planların yolunda gitmesine, rüyada üzüm yemek arzu, istek, dilek ve hayallerinizin gerçekleşme yolunda olduğuna yorumlanabilir.

 

Rüyada üzüm almak bayan tarafından gelecek olan mala, siyah üzüm görmek bazen sorun, sıkıntı, dert ve tasaya, sağlık sorunlarına, taze üzüm çokça iyiliğe, yeşil üzüm görmek yemek mal sahibi olmaya, tatlı üzüm ev için eşyaya ve mala tabir edilebilir. Rüyada beyaz üzüm görmek sağlık sorunları yaşayan kimseler için şifa bulmaya, mutluluğa, sevinç ve neşe içinde geçecek olan zaman, beyaz üzüm yemek çeşitli nimetlere, size yararı dokunacak şeylere, beklentilerinin gerçek olmasına yorumlanabilir. Kırmızı üzüm iyiye ve güzel, çavuş üzümü, parmak üzümü zahmetli bazı işlere ve sonuçta elde edilecek olan paraya, yaş üzüm topluca elde edilecek olan eşyaya, paraya tabir edilebilir.

 

 

Rüyada üzüm kesmek ve toplamak isteklerin gerçek olmasına, koruk üzüm toplamak boşa çaba sarfetmeye ve didinmeye, rüyada üzüm salkımı görmek rüya sahibi mevsiminde görmüşse çeşitli nimetlere, mevsimsiz görmüşse yağmura, rüyada üzüm almak para, eşya ve değerli şeyler konusunda birikim yapmaya işaret edebilir. Rüyada üzüm dağıtmak yardım ve iyilikseverliğe, insanlara ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya, rüyada üzüm çalmak parasal konularda yaşanacak bazı sorunların kısa zamanda çözüleceğine, rüyada üzüm sıkmak borçları ödemeye, hasta kimseler için şifa bulmaya yorumlanabilir.

 

 

Rüyada üzüm suyu görmek veya içmek uzun bir ömrü geçirmeye, zalim kimselere, rüyada askıda üzüm görmek korkulu olay ve gelişmelere, rüyada üzüm kurutmak zenginliğe ve çok paraya, rahatlığa işaret edebilir. Rüyada üzüm yaprağı görmek murada ermeye, ferahlığa, rüyada üzüm bağı görmek ya da rüyada üzüm görmek yemek üzümle benzer şekilde, rüyada üzüm ağacı görmek gerçekleşmesi güç olan şeylere tabir edilebilir. Rüyada üzüm görmek, yemek, siyah, beyaz üzüm görmek nedir ne demektir, ne anlama gelir, ne demek neye yorulur, rüya tabiri, tabirleri, yorumu, yorumları gibi şeyler için yukarıdaki maddeyi okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica