Rüyada Kavga Etmek veya Yapmak

Rüyada Kavga Etmek veya Yapmak

 

Rüyada kavga etmek sahip olduğunuz güce, bazı kimseler ile olan husumete, gerçek hayatta birisi ile kavga etmeye, çevrenizdeki insanlar ile bazı görüş ayrılıkları yaşamaya ve çeşitli tartışmalara, rüyada kavga ettiğini görmek kişinin sahip olduğu kuvvete yorumlanabilir. Rüyada kavga edenleri ayırmak gerçek hayatta meydana gelecek kavgayı ayırmaya, tartışma ve görüş ayrılıklarını sona erdirmeye, rüyada kavga etmek birini dövmek dövülen kişiye iyilik yapılacağına tabir edilebilir.

 

Rüyada insanlarla kavga etmek yiyecekler ile ilgili yazı sıkıntılar yaşamaya, çeşitli silahlar ile (kılıç, pala, bıçak, silah gibi) değişik ve farklı bazı şeyler yapmaya, rüyada silahla kavga etmek izdivaç konusunda bazı adımlar atmaya, kılıçla kavga etmek rakiplere galip gelmek için başvurulacak bazı yollara yorumlanabilir. Rüyada ağız kavgası etmek ya da yapmak sorun, sıkıntı, dert ve tasaya işaret edebilir.

 

Rüyada kavga etmek görmek ya da kavga edilmesi bazı görüş ayrılıkları yaşamaya, ihtilaflı bazı durumlarla karşılaşmaya, rüyada kavga ederken görmek ya da yapmak kavga ile aynı şekilde, rüyada kavga etmemek kavganın tersi şekilde yorumlanabilir. Rüyada kavga etmek, yapmak, ettiğini görmek ne demek, nedir, ne demektir, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya tabiri, yorumu, tabirleri yorumların gibi konular için yukarıdaki maddeye bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica