Rüyada Kaplumbağa Görmek

Rüyada Kaplumbağa Görmek
 
Rüyada kaplumbağa görmek sizi mutlu edecek güzel haberler almaya, gösteriş ve süsü seven bayana, bilgili ve görgülü bir insana, sizin için güzel hisler besleyen kadim bir dosta, rüyada deniz kaplumbağası görme servet sahibi ve itibarlı arkadaşa, itidalli ve dikkatli davranışlar sergilemek gerektiğine yorumlanabilir. Rüyada kaplumbağa öldürmek bazı hatalar yapmaya ve bu hataları düzeltmek konusunda yaşadığınız gecikmeye, bazen günah işlemeye, doğru yoldan çıkmaya, rüyada kaplumbağa ısırması sizi kandırmak için insanların yapmış olduğu bazı davranışlara ve sizi çekemeyen insanlara tabir edilebilir.
 
Rüyada kaplumbağa yakalamak işlerin yolunda gitmesine ve kısmete, karşınıza çıkacak bazı fırsatlara, rüyada kaplumbağa ölüsü görmek düşmanlara karşı galip gelmeye, rüyada kaplumbağa yemek mala elde etmeye, yarar sağlayacak davranışlara ve ilim tahsili yapmaya öğrenime yorumlanabilir. Rüyada kaplumbağa sevmek iyi kalpli olmaya ve güzel davranışlar sergilemeye, rüyada kaplumbağa doğurduğunu görmek mümkün olmayan bazı isteklerde bulunmaya, rüyada kaplumbağa pişirmek ve yemek iş hayatından meydana gelecek durgunluğa işaret edebilir.
 
Rüyada kaplumbağa yavruları görmek evli kimseler için bazen çocuğa, bekar kimse için izdivaç yolunda atılacak adımlara ve girişimde bulunmaya, yeni bir işe ve para kazanmaya, pis bir yerde kaplumbağa görmek kötü insana ve özellikleri kötü olan alim kimseye tabir edilebilir. Rüyada kaplumbağa görme hileli işlere, çeşitli haberleri araştırmaya, kendini saklamaya, rüyada kaplumbağa görmek öldürmek nedir ne demektir ne anlama gelir ne demek rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular hakkında yukarıdaki yazıya bakabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkürler gözlüklü

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica