Rüyada İğde Görmek veya Yemek

Rüyada İğde Görmek veya Yemek

 

Rüyada iğde görmek mal, eşya ve para kazanmaya, çeşitli kıyafetler ve elbiseler satın almaya ve bunları giymeye, geçiminiz için gerekli olan çeşitli nimetlere ve rızka, rüyada iğde görme iyilik ve doğruluk ile yapılacak olan bir ticaretten biraz gelir elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada iğde yemek veya yediğini görmek rüya sahibini iyi ve güzel davranış ve özelliklere sahip bir insan olmasına ve kendisinden insanlara zarar ziyan gelmeyeceğine,  rüyada iğde ağacı görmek yapılan işler ve çabalar sonrasında kazanç elde etmeye ve kendisi için iyi arkadaşlıklar kurmasına tabir edilebilir.

 

Rüyada iğde toplamak veya topladığını görmek çevrenizde bulunan bazı insanların iyi ve olumlu özelliklerini örnek almaya, rüyada iğde dalı görmek çocuğa, yapılan işlerde başarı sağlamaya ve kazanç elde etmeye, rüyada iğde çiçeği görmek ferahlık verici güzel şeylere, mutlu eden haber ve havadislere, eğlenceli ve keyifli geçen zaman yorumlanabilir. Rüyada iğde vermek insanlara iyilik yapmaya ve iyi bir insan olmaya, rüyada iğde çekirdeği görmek bolluk ve berekete, çocuğa, içinde çeşitli bilgiler yer alan kitaba, rızka ve şifaya, rüyada iğde ağaçları görmek ağacı görme ile benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada iğde yemek görmek nedir, ne demektir, ne demek, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya yorumu tabiri tabirleri yorumları gibi şeyler için yukukarıdaki konuyu okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica