Rüyada Güvercin Görmek

Rüyada Güvercin Görmek
 
Rüyada güvercin görmek sizi çok mutlu edecek güzel ve keyifli bir havadise, müjdeli haberlere, size bağlı ve güvenilir arkadaş veya sevgilinize, sevince, neşeye, mutlu olmaya, rüyada güvercin görme vefalı bir bayana, çok uzaklardan gelecek olan habare yorumlanabilir. Rüyada güvercin avlamak bazen başkaları hakkında bazı kötü sözleri etrafa yaymaya çalışmaya, parasal sorunların sona ermesine ve sizin yararınıza olacak bazı işlere, rüyada güvercin kümesi görmek eve, daireye, mülk ve mal edinmeye tabir edilebilir. Rüyada güvercin yavrusu görmek evli kimse için bazen çocuğa, bekâr kimse için evlilik yolunda atılacak olan adımlara tabir edilebilir.
 
Rüyada güvercin öldürmek veya öldürdüğünü görmek ve ölü güvercin görmek sevdikleriniz ile aranıza girecek bazı sıkıntılara ve bazı ayrılıklara, rüyada güvercin almak güvercin seven ve hoşlanan kimse için yapılacak işlerde başarılı olmaya, rüyada güvercin satın almak güvercin alma ile benzer şekilde tabir edilebilir. Rüyada güvercin kuşu görmek mutluluk verici müjdeli neşeli haberler almaya, bazende bu haberlerin çok uzaktaki sevdiklerinizden gelmesine, rüyada güvercin yavrusu bazen yalnız kalmaya ve çevrenizdeki insanların sizi yalnız başına bırakmasına işaret edebilir. Rüyada güvercin yavruları görmek iş hayatından yaşanacak olan bazı olumlu gelişmelere, yeni bir işe ve bu iş ile kazanılacak olan paraya, uçan güvercin görmek uzak yerlerden gelecek havadise, arzu, dilek ve isteklerin gerçekleşmesine yorumlanabilir.
 
Rüyada evde güvercin görmek evli olmayan kimse için uygun bir bayanla yapılacak olan izdivaca, uçarak yaklaşan güvercin kısa zamanda gelecek olan havadise, rüyada güvercinin üzerine atılması ya da atlaması mutluluğa, feraha ermeye ve çeşitli nimetlere tabir edilebilir. Rüyada beyaz güvercin görmek mutlu olmaya, sevinçli ve neşeli zamanlar geçirmeye, beyaz bir güvercin avlamak mutlu olmaya, rüyada siyah ya da kahverengi güvercin yapılan işlerde yaşanacak bazı sıkıntılara yorumlanabilir.
 
Rüyada güvercin eti görmek veya yemek mal, eşya ve para kazanmaya, rüyada başa konan güvercin görmek güzel özellikleri olan iyi bir insan olmaya işaret edilebilir. Rüyada güvercin görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi almak için yukarıdaki bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica