Rüyada Buzdolabı Görmek veya Almak

Rüyada Buzdolabı Görmek veya Almak

 

Rüyada buzdolabı görmek yaptığı işte mahir olan, insanlara hizmet etmekten çekinmeyene, kendisinden yarar görülen bir bayana, rüyada ışıklı ve içi dolu bir buzdolabı görme karşınıza çıkacak olan bazı fırsat ve kısmetlere yorumlanabilir. Rüyada buzdolabı almak veya aldığını görmek yapılacak işlerde kazanılacak olan başarıya ve muaffak olmaya, rüyada buzdolabı taşımak kendi çaba ve gayreti ile yapılacak olan işe, rüyada buzdolabı açmak ve su içmek bir bayan tarafından elde edilecek olan mala tabir edilebilir.

 

Rüyada buzdolabı satmak bazı olumlu veya olumsuz olaylarla karşılaşmaya, rüyada buzdolabı yanması çeşitli sıkıntılı işlere, zarara uğramaya, rüyada buzdolabı kapısı görmek buzdolabı görmek ile benzer şekilde yorumlanabilir. Rüyada pis, içinde bişey olmaya ya da kötü kokmuş yiyecekler bulunan buzdolabı maddi açıdan yaşanacak olan sıkıntılı durumlara tabir edilebilir.

 

Rüyada buzdolabı silmek temizlik konusunda hassas bir yapıya sahip olduğunuza, rüyada buzdolabı görmek almak ne demek nedir ne anlama gelir ne demektir rüya tabirleri yorumları yorumu tabiri gibi konular hakkında bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica