Rüyada Kemer Görmek veya Takmak

Rüyada Kemer Görmek veya Takmak

 

Rüyada kemer görmek düğün için hazırlanan çeyiz ve eşyalara, bayanlar için çeşitli ziynet ve süs eşyalarına, sevince ve neşeye, istek ve arzuların gerçek olmasına, bir bayan için rüyada kemer görülmesi kendisinden memnun olduğu ve iyi geçimli bir eşe, rüyada kemer görme karşılaşılacak güzel fırsatlara ve izdivaca yorumlanabilir. Altın, gümüş, elmas taşlı güzel bir kemer görmek insanlar içerinden itibar sahibi olmaya, çevresindeki insanlara sözlerini dineleteceğine ya da bu özellikle bir çocuğa sahip olunacağına tabir edilebilir. Rüyada kemer hayıra, rahata, neşeye, iyi eşe, çocukları olan anneye, değerli ve gösterişli kemer görmek bu kemerin değeri kadar paraya ve eşyaya yorumlanabilir.

 

Rüyada kemer takmak bekar bir kız ya da erkek için evlilik nedeniyle hazırlık yapmaya, izdivaç yapacak olan evlada ya da kardeşe, rüyada kemer bulmak hiç aklınızda olmayan bir yerden gelecek olan süprize, dünya malına ve paraya, rüyada kemer bağlamak kendisi için güzel gelişmelere neden olacak bir seyahate ve seyehat sonrası elde edilecek olan itibara tabir edilebilir. Rüyada kemer aramak istenen şeylerin gerçek olmasına, eğer kemer bulunmuşsa geçmişte yapılan yanlış işlerin düzeleceğine, rüyada kemer kopması ya da koparmak zarar ve ziyana uğramaya, rüyada kemer almak veya aldığını görmek bolluk, bereket ve başarılı sonuçlar elde etmeye yorumlanabilir.

 

Rüyada kemer hediye almak talih ve baht açıklığına ve mutlu olmaya, rüyada kemer tokası görmek kemere benzer şekilde, rüyada kemer satın almak başarıya ve bolluk içinde yaşamaya, rüyada hediye vermek ferahlığa, dostluk ve neşeye, bazen küs kimselerin barışmasına işaret edebilir. Rüyada deri kemer görmek çevredeki insanların rüya sahibinden yardım istemesine, rüyada altın kemer görmek işini güzel yapmayan ve sıkıntı veren kimseye, rüyada beyaz kemer görmek sıkıntıların sona ermesine, mutluluğa, hasta kimse için iyileşmeye, rüyada gümüş kemer görmek adil ve işi konusunda maharetli olan kimselere yorumlanabilir.

 

Rüyada siyah kemer görmek mal elde etmeye, para kazanmaya, bazı sorun ve sıkıntılarla karşılaşmaya, rüyada kırmızı kemer görmek aşk hayatından meydana gelecek olan gelişmelere, rüyada kemer taktığını görmek çeyiz hazırlamaya, evliliğe tabir edilebilir. Rüyada kemer görmek, takmak, bağlamak nedir, ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için bu bölüme bakabilirsiniz. Rüyada kemer gör benzer şekilde yorumlanabilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika bir yorum...Diğer sitelere kıyasla düzgün ve birbiriyle çelişmeyen yorumlar bunlar. Teşekkürler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica