Rüyada Makyaj Yapmak veya Yaptığını Görmek

Rüyada Makyaj Yapmak veya Yaptığını Görmek

 

Rüyada makyaj yapmak rüya sahibine göre değişik şekilde yorumlanabilir. Rüyada genç bir kızın makyaj yapması evlilik yolunda atılacak olan adımlara, bir kadının makyaj yapması eşi ile arasındaki güzel muhabbete ve sevgiye, bir bayan ya da erkeğin aşırıya kaçmadan makyaj yapması iyliliğe ve güzel gelişmelere tabir edilebilir.

 

Rüyada makyaj yapan erkek görmek eğer çok aşırı makyaj yapmışsa fakirliğe, zarar ve ziyana, doğru yoldan ayrılmaya, rüyada ayna karşısında makyaj yapmak evinize yapılacak çeşitli ziyaretlere, misafir ağırlamaya, rüyada makyaj malzemesi, seti, fırçası, çantası görmek makyaj yapmakla benzer şekilde yorumlanabilir.

 

Rüyada makyaj yapıp silmek eğer makyajdan sonra güzel bir görüntü ortaya çıkıyorsa güzel ve iyi ahlak sahibi olmaya ve iyi şeylere, rüyada göze makyaj yapmak makyaj yapmak açıklaması ile benzer şekilde, rüyada makyaj yapıldığını görmek yeni elbiseler, eşyalar almaya ve bazı değişiklikler yapmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada makyaj yapmak ya da yaptığını görmek, nedir, ne demek, ne demektir, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya, tabiri, tabirleri yorumu yorumları gibi şeyler için yukarıdaki konuyu okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica