Rüyada Kürk Görmek, Giymek veya Giydiğini Görmek

Rüyada Kürk Görmek, Giymek veya Giydiğini Görmek

 

Rüyada kürk görmek ticaretle uğraşan kimse için büyük bir iş yapmaya ya da gerçekleştirmeye, zengin olmaya, itibar sahibi ve nüfuzlu bir kimse olmaya, rüyada kürk giymek kış zaman ise iyiliğe, zenginliğe, olumlu gelişmelere, yaz zamanı kürk giydiğini sorun ve sıkıntılı durumlar sonrasında elde edilecek olan iyi hale yorumlanabilir. Rüyada kürk eğer kaplan, su samuru, sincap gibi hayvanlardan elde edilmiş ise katı kalpli, gururlu bir kimseye ya da itibar sahibi bir insana, tilkiden elde edilen kürk görme düzenbaz insana, koyundan elde edilen kürk sözüne güvenilir şeref sahibi bir insana tabir edilebilir.

 

Rüyada kürk yelek görmek kış mevsiminde olursa hayırlı gelişmelere ve güzel olaylara, rüyada kürk giydiğini görmek çokça kazanç getirecek olan büyük bir işe, rüyada kürklü mont veya manto mont görme tabirine göre, rüyada kürk giymiş kadın görmek yukarıdaki kürk giyme tarifine benzer şekilde yorumlanabilir.

 

Rüyada kürk görmek giymek giydiğini görmek nedir ne demektir ne anlama gelir ne demek rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için yukarıdaki bölüme bakabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica