Rüyada Bornoz Görmek veya Giymek

Rüyada Bornoz Görmek veya Giymek
 


Rüyada bornoz görmek rüyayı gören kimse için karşısına çıkacak olan çeşitli fırsatlara, iş hayatında yeni adımlar atmaya ve yeni başlangıçlar yapmaya, yeni olasılıklar ile karşılaşmaya, rüyada bornoz giymek çok fazla düşünülmesi ve dikkat edilmesi gereken yönlerin olan bir işe yorumlanabilir.

 

Rüyada bornoz almak veya satın almak dünya malına ve eşya edinmeye, rüyada bornoz takımı görmek gizlenmiş ve saklanmış bilgilere ve şeylere, rüyada bornoz yıkamak sevince, neşeye, mutluluğa ve feraha, rüyada bornoz giymek nedir sorusunun cevabı olarak iş imkanlarına yorumlanabilir.

 

Rüyada beyaz bornoz görmek ya da giymek iş ile ilgili düşüncelerinizin güzel sonuçlar vereceğine, kırmızı bornoz gönül ilişkilerine ve rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesine, yeşil bornoz din kuvvetine ve kısmete, mavi bornoz aile içi iyi ilişkilere yorumlanabilir. Mor bornoz itibarlı kimselere, pembe bornoz görmek ya da giymek hayal ve düşlerinize işaret edebilir.

 

Rüyada bornoz giyinmek ya da giydiğini görmek güzel fırsatlar ile karşılaşmaya ve güzel imkanlar elde etmeye tabir olunabilir.

1 yorum:

Melisa K. dedi ki...

Kendim ve çocuğum için bornoz almak istiyorum. İnternette araştırdığımda organik pamuk ürünleri ve müslin kumaş tipini önerdiler. Bu hususta da bdhomecollection 'u buldum. müslin bornoz konusunda burayı önerir misiniz? Daha önce ürünlerini aldınız mı? Teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica