Rüyada Eşofman Görmek veya Giymek

Rüyada Eşofman Görmek veya Giymek

 

Rüyada eşofman görmek rüyayı gören kimse için eğer görülen eşofman güzel, temiz ve göz alıcı ise neşeye, sevince ve mutluluğa ve huzurlu bir yaşantıya, rüyada eşofman görme bazen pekte güzel olmayan haberler almaya, rüyada eşofman giymek yolculuğa çıkmaya, rüyada eşofman almak dünya malı biriktirmeye yorumlanabilir.

 

Rüyada eşofman altı görmek ya da giymek eşofmanla benzer şekilde, rüyada eşofman giydiğini görmek sevilen ve sempati ile bakılan bir kimseden iyi ve güzel davranışlar görmeye, rüyada eşofman takımı görmek eğer takım yeni ise yeni bir başlangıça ya da izdivaca işaret edebilir.

 

Rüyada kırmızı eşofman giymek ya da görmek sevda meselelerine ve duygusal dünyaya, yırtık eşofman çeşitli konularda meydana gelecek olan zarar ve ziyana, yeşil eşofman çeşitli fırsatlarla karşılaşmaya, pembe eşofman çeşitli hayallere ve düşlere, mavi eşofman görmek ya da giymek sevdikleriniz ile güzel ilişkiler içinde olmaya yorumlanabilir. Rüyada eşofman giymek görmek yukarıdaki metinde anlatıldığı açıklanabilir.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

.d.d.d.d.d.d

Adsız dedi ki...

Cok iyi yaa ben mavi yesil kirmizi gordum hangisini alsam diye dusunuyordum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica