Rüyada Tuz Görmek veya Yemek

Rüyada Tuz Görmek veya Yemek

 

Rüyada tuz görmek çok çaba sarfetmeden elde edilecek olan kazanca, din kuvvetine, iyiliğe, çeşitli nimetlere, küsler için tuz görme aralarının bulunmasına ve sulha, karşınıza çıkacak olan güzel fırsatlara, sorun, sıkıntı, dert ve tasadan kurtulmaya, sağlık sorunlarının sona ermesine, sağlığa, sıhhate, afiyete, güzel kadına yorumlanabilir.

 

Rüyada tuz yemek bolluğa, berekete, neşeye, sevince ve ağız tadına, tuz ve ekmek yemek fakirliğe ve maddi sıkıntı çekmeye, rüyada tuz yalamak yemekle benzer şekilde, rüyada tuz satmak ya da satıcısı görmek mal ve eşya sahibi olan kimseye ve arabulucuya yorumlanabilir.  

 

Rüyada tuz dağıtmak yardımseverliğe ve insanlara yardımcı olmaya, rüyada tuz yemek nedir ya da yediğini görmek değerli madenden paraya, edepli insana, güzel bir işe, servet ve çokça mala, sadakatli bir yardımcıya tabir edilebilir. Rüyada tuz gölü, gölünü görmek murada ermeye, mutluluğa, iyi huylu bir kadına, atılacak adımlarda gecikmelere, rüyada tuz gölünde yüzmek çeşitli hileli olaylara işaret edebilir.

 

Rüyada tuz görmek, yemek nedir, ne demektir, ne anlama gelir, nasıl yorumlanır, rüya tabiri, tabirleri, yorumu, yorumları, tuz ruhu gibi konular için bu konuya bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica