Rüyada Pardesü Görmek, Giymek veya Giydiğini Görmek

Rüyada Pardesü Görmek, Giymek veya Giydiğini Görmek

  

Rüyada pardesü görmek rüyayı gören kimsenin durumuna göre farklı şekillerden tabir edilebilir. Rüyada pardesü görme malların ve eşyaların ucuz olmasına, bolluğa ve berekete, ticaret ehli için maddi gelir elde etmeye, zengin olmayan kimseler için rahat ve huzur içerisinde yaşamaya, devlet kademesinde çalışan kimse için makam, mevki ve rütbe artışına yorumlanabilir.

 

Rüyada pardesü giydiğini görmek yolunda gitmeyen iş ve planların düzeleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının ve hastalıkların sona ereceğine, rüyada pardesü giymek iş ve özel hayatta meydana gelecek olumlu gelişmelere, rüyada pardesü almak mal, eşya, para ve maddi değeri olan şeylerin birikimini yapmaya tabir olunabilir.

 

Rüyada pardesü kaybetmek geçmişte yaşanan bazı olay ve duygulara olan özleme, rüyada siyah pardesü görmek veya giymek mal sahibi olmaya, sorun, sıkıntı, dert ve tasaya, para kazanmaya, rüyada yeşil pardesü giymek veya görmek kısmete, başarıya, mutluluğa, huzurlu bir hayata işaret edebilir.

 

Rüyada beyaz pardesü görmek veya giymek mutluluğa, sağlık, afiyet ve hastalıklardan kurtulmaya, rüyada kırmızı pardesü görmek veya giymek aşka, sevdaya, arzu ve isteklerin gerçekleşmesine, rüyada pembe pardesü görmek neşeye, sevince, mutluluğa, güzel hayallere yorumlanabilir. Rüyada pardesü görmek ne demek sorusunun cevabını yukarıdaki konuyu okuyarak bulabilirsiniz. Rüyada mor pardesü giymek ya da görmek itibara, başarıya, talihsizliklerin son bulmasına tabir edilebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica