Rüyada Külotlu Çorap Görmek veya Giymek

Rüyada Külotlu Çorap Görmek veya Giymek

 

Rüyada külotlu çorap görmek rüya sahibi eğer güzel ve göz alıcı bir çorap görmüşse güzel kişilikli bir insana, karşınıza çıkacak çeşitli fırsatlara, bazen rüyada külotlu çorap görme sıkıntı, üzüntü, dert ve tasaya, kadın bir kimseye, hileli işlere ve aldatmacaya, yeni külotlu çorap iyiye ve güzel olan şeylere yorumlanabilir.

 

Rüyada külotlu çorap giymek bir bayana, hizmet eden kimselere, kısmete, çevreden gelecek ve sizi üzecek çeşitli durum ve davranışlara, rüyada külotlu çorap almak maddi kazanç elde etmeye ve parasal gelire, rüyada yırtık külotlu çorap görmek zarar ve ziyana uğramaya işaret edebilir. Rüyada külotlu çorap giydiğini görmek ya da rüyada kilot lu çorap kadına, çeşitli fırsatlara tabir edilebilir.

 

Rüyada siyah külotlu çorap görmek veya giymek variyeti yerinden olan, servet sahibi bir kimse ile yapılacak olan izdivaca, rüyada beyaz külotlu çorap giymek veya görmek saflığa, mutluluğa ve sıhhate, rüyada ten rengi külotlu çorap görmek cömertliğe, adil olmaya ve dürüstlüğe, rüyada ince külotlu çorap görmek maddi gelire yorumlanabilir. Rüyada siyah veya beyaz kilotlu çorap giymek ya da görmek yukarıda anlatılıdğı şekilde tabir edilip yorumlanabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica