Rüyada Bulgur Görmek, Kaynatmak veya Pilavı Yemek

Rüyada Bulgur Görmek, Kaynatmak veya Pilavı Yemek

 

Rüyada bulgur görmek rüyayı gören kimse ve çevresindeki sevdikleri için bolluk ve berekete, sevinç ve mutluluğa yorumlanabilir. Rüyada bulgur kaynatmak sahip olduğunuz ve evinizde bulunan nimetlere, rüyada bulgur pilavı görmek veya yemek bereketli ve bol nimete, mal ve parada meydana gelecek olan artışa işaret edebilir.

 

Rüyada bulgur yemek bolluğa, rüyada bulgur almak para, mal ve eşya biriktirmeye, rüyada bulgur ve pirinç görmek zenginliğe, rüyada bulgur pilavı yapmak iyiliğe ve güzel fırsatlarla karşılaşmaya, rüyada bulgur köftesi görmek bulgur yediğini görmekle benzer şekilde yorumlanabilir.

 

Rüyada bulgur kaynatmak ne demek sorusunun cevabı olarak rüyada bulgur bereketli bir şekilde yenecek olan rızka, rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek iyiliğe ve güzelliklere, rüyada bulgur görme güzel geçime ve bol nimete tabir edilebilir.

 

Rüyada bulgur görmek, ne demektir, diyadin, rüya tabirleri rüyada bulgur görmek, pilavı, ince bulgur, köfte, etli bulgur pilavı, ne demek, nedir, ne anlama gelir, ne demektir, rüyada bulgur pilavı ne demek gibi sorular için bu konuya bakabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ay,ben rüyamda bulgur ve nohutu poşete koyduğumu gördüm.

Adsız dedi ki...

ya,ben rüyamda nohut ve bulguru poşete koyduğumu gördüm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica