Rüyada Üzülmek, Üzüldüğünü Görmek, Korkmak veya Ağlamak

Rüyada Üzülmek, Üzüldüğünü Görmek, Korkmak veya Ağlamak

 

Rüyada üzülmek rüya sahibinin güzel geçireceği günlere, mutlu ve keyifli zamanlar geçirmeye, rüyada üzüldüğünü görmek mutlu olmanıza neden olacak bazı haberler almaya, güzel ve olumlu davranışlar ve gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir. Rüyada üzülen birini görmek o kimsenin mutlu ve neşeli olmasına ve sevinç duymasına, rüyada üzülmek korkmak yapılan işlerde başarı kazanmaya, muaffak olmaya, üstünlük kazanmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada üzülüp ağlamak neşeli ve güzel zamanlar geçirmeye, rüyada üzülmek ağlamak rüyanın tersi olarak yaşanacak güzel günlere, rüyada üzülerek ağlamak olumlu ve güzel gelişmelerin yaşanmasına ve mutlu olmanıza işaret edebilir. Rüyada üzülmek kızmak çeşitli tartışmalara, görüş ayrılıklarına ve istenmeyen bazı olaylar yaşanmasına, rüyada üzülmek görmek rüyada üzülme ile benzer şekilde tabir edilebilir.

 

Rüyada üzülmek nedir ne anlama gelir ne demek neye yorulur neye işarettir ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için yukarıdaki konuya bakabilirsiniz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ruyamda evlı olan bır kız arkadamı evınde tek basına karanlık bır evde oturup uzuldugunu gordum. ona yardım etmek ıstedım ama cok yagmur yagmaya basladı dunya kararmaya basladı ona yetısemıyordum ama en sonunda yanına geldıgımde benden sessız olup sagdece dua etmemı ıstedı bende dua ettım sonra aydınlık oldu gunes actı gunes acmaya basladıgı zaman anemı dua ederken gordum . ve hala bu ruyanın etkısındeyım

Adsız dedi ki...

Rüyamda annesiyle görüşmeyen bi çocuğa annesinden mektup geliyo ve mektup okunduktan sonra ben üzülüp çok ağlıyorum. Babamda sen neden ağlıyosun der gibi bakıyo ilk uyandığımda ağlamıyordum ama uyanıp o rüyayı hatırlayınca yine ağladım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica