Rüyada Çarşaf Görmek, Sermek ve Almak

Rüyada Çarşaf Görmek, Sermek ve Almak

 

Rüyada çarşaf görmek uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmaya, gizlediğiniz ve sakladığınız bazı şeylere, bazen rüyada çarşaf tandığınız ya da tanımadığınız bir bayana, göze hoş gelen güzel bembeyaz bir çarşaf görme yapacağınız işler sonrasında kazanç elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada çarşaf sermek seyahate çıkmaya ve çeşitli girişimlerde bulunmaya, rüyada çarşaf almak yaptığınız işlerde muaffak olmaya, gelir elde etmeye, rüyada çarşaf giymek veya giydiğini görmek gizli saklı işler peşinde koşmaya ve bu konuda kimseye hiçbirşey söylememeye tabir edilebilir.

 

Rüyada çarşaf silkelemek sorun ve sıkıntılardan kurtulmak için çaba ve gayret göstermeye, rüyada çarşaf yıkamak ve asmak sizin için sıkıntı veren ya da sevdiklerinizi üzen konular hakkında çözümler oluşturmaya işaret edebilir. Rüyada çarşaf ütülemek iyi ya da kötü bazı olaylar yaşamaya, rüyada çarşaf toplamak sizin için iyi ve yararlı olmayacak bazı şeyleri yapmaktan vazgeçmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada yırtık parçalanmış kötü görünümlü pis çarşaf görmek bazen bazı işlerden dolayı zarar uğramaya, rüyada çarşaf görmek nedir ne demek ne anlama gelir ne demektir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuyu okuyabilirsiniz. Rüyada kırmızı, beyaz, siyah, kara, kahverengi, sarı, pembe, turuncu, mor, mavi, yeşil, parlak renk çarşaf renklerine göre tabir edilebilir. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica