Rüyada Jilet Görmek

Rüyada Jilet Görmek

 

Rüyada jilet görmek rüya sahibinin sahip olduğu güçlü ve kudretli kişiliğe, epeyce bir süreden beri planladığınız ancak bir türlü muaffak olamadığınız bir olayın gerçekleşmesi konusunda yaşanacak olan gelişmelere, rüyada jilet girişmiş olduğunuz bazı işlerde başarı elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada jiletle kıl kesmek kendine çekidüzen vermeye, işleri düzen ve intizam içerisinde sokmaya, bazen günlük hayatta tıraş olmaya, rüyada jilet yemek mümkün olmayan bazı dileklere sahip olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada jilet atmak bazı yanlış işlere yönelmeye ve hata yaparak kendinizi zarar uğratmaya, rüyada jiletle kesilmek dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyanık davranmak gerektiğine işaret edebilir. Rüyada jilet yarası kendi çaba ve gayretiniz ile elde edecek olduğunuz şeylere, rüyada jiletle elini kesmek dikkat edilmesi gereken kimselere, rüyada jiletle temizlenmek kıl kesmekle benzer şekilde yorumlanabilir.  

 

Rüyada jilet görmek yemek atmak nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi şeyler için yukarıdaki bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica