Rüyada Kumaş Görmek veya Almak

Rüyada Kumaş Görmek veya Almak

 

Rüyada kumaş görmek eğer rüya sahibi güzel, göze hoş gelen, desenleri güzel görünen kumaş görme işlerin yolunda gitmesine, aile hayatında ve özel hayatta güzel zamanlar geçirmeye, rüyada kumaş bazen bazı sorun ve sıkıntılarla karşılaşmaya ve bu konularla uğraşmaya yorumlanabilir. Rüyada kumaş almak bir işe girişmeye ve o işte başarı elde etmeye, mal ve değerli eşyalar biriktirmeye, rüyada kumaş pantolon görmek iyiliğe, itibar sahibi insanlar ile ahbaplık kurmaya, iş hayatından muaffak olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada kumaş satın almak uzun bir yolculuğa çıkmaya ve bu yolculukta bazı işlerle uğraşmaya, rüyada kumaş satmak bazen iyi bazende kötü olaylarla karşılaşmaya, rüyada kumaş topları görmek seyahate, rüyada kumaş dikmek sorun ve sıkıntılardan kurtulmaya, dağılmış ve parçalanmış şeyleri biraraya getirmek için çaba göstermeye işaret edebilir. Rüyada kumaş parçası görmek gayret ve çabanıza, rüyada kumaş yemek yanlış işler yapmaya ve hata işlemeye, rüyada parlak kumaş bir bayan için sevinç ve mutluluğa tabir edilebilir.

 
Rüyada kumaş görmek almak pantolon ne anlama gelir ne demek nedir ne demektir rüya tabiri yorumları tabirleri yorumu gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuya bakabilirsiniz. Rüyada beyaz, yeşil, mor, mavi, turuncu, pembe, kırmızı, siyah, kahverengi, kara, sarı renk ya da renkli kumaş görmek renklerine göre yorumlanabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica