Rüyada Sigara İçmek, Görmek, Yakmak veya İstemek

Rüyada Sigara İçmek, Görmek, Yakmak veya İstemek

 

Rüyada sigara içmek veya içtiğini görmek yaptığınız işlerde kendi çaba ve gayretiniz ile elde edeceğiniz başarıya, bazen arkadaşlık ve ahbaplık kurduğunuz kimseler ile görüş ayrılığına düşmeye yorumlanabilir. Rüyada sigara görmek insanın hoşuna giden ancak çok bir işe yaramayan çeşitli sözlere ve laflara, rüyada sigara görme bazen sıkıntılı ve üzüntülü bazı durumlar ile karşılaşmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada sigara yakmak veya yaktığını görmek bazen servet sahibi olmaya, rüyada sigara istemek sizin için iyi olmayacak ve sonunda bazı sorunlar yaşayacağınız bazı işlere, rüyada sigara içerken yakalanmak gizli saklı bazı işlerle meşgul olmaya işaret edebilir.

 

Rüyada sigara çalmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bazen yanlış işlerler uğraşmaya, rüyada sigara dumanı sizin için sorun olacak bazı olaylar ile karşılaşmaya, rüyada sigara külü işe yaramayan söz ve bilgiye, zahmetle elde edilecek olan gelire tabir edilebilir.

 

Rüyada sigara içmek görmek yakmak istemek ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur ne demek nedir rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu konuya bakılabilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica