Rüyada Mobilya Almak, Görmek veya Değiştirmek

Rüyada Mobilya Almak, Görmek veya Değiştirmek

 

Rüyada mobilya almak rüya sahibinin bulunduğu konuma göre öğretim hayatından yaşayacağı güzel başarılara, iş hayatından herşeyin yolunda gitmesine ve muaffak olmaya, rüyada mobilya özel hayatta düzen ve tertip içerisinde günler geçirmeye yorumlanabilir. Rüyada mobilya mağazası görmek eğlenceli ve güzel zamanlar geçirmeye, rüyada mobilya görmek makam ve mevki olarak yerinden saymaya, aile hayatından yaşanacak olumlu hadiselere tabir edilebilir.

 

Rüyada mobilya değiştirmek meydana gelecek olumlu veya olumsuz bazı durum ve davranışlara, rüyada mobilya bakmak bazı görüş ayrılıklarına ve münakaşalara ancak sonrasında güzel neticelere ulaşmaya işaret edebilir. Rüyada mobilya satın almak zafer kazanmaya, başarı elde etmeye ve bolluğa, rüyada mobilya yerleştirmek düzen ve tertip içerisinde yaşamaya, rüyada mobilya satmak bazen borç almaya veya borçlardan kurtulmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada mobilya görmek ne demek nedir ne anlama gelir neye işarettir yorulur ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için bu bölüme bakılabilir. Rüyada mobilya aldığını değiştirdiğini baktığını sattığını satın aldığını görmek benzer şekilde tabir olunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica