Rüyada Kolonya Koklamak veya Görmek

Rüyada Kolonya Koklamak veya Görmek

 

Rüyada kolonya koklamak eğer rüya sahibi güzel ve hoş kokuya sahip bir kolonya koklamışsa o kimse için sevdikleri ile güzel zamanlar geçirmeye, sevdiğiniz insanlarda güzel haberler almaya ve bazen uzaktan gelecek haber ya da sevilen bir kimseye yorumlanabilir. Rüyada kolonya görmek güzel kokusundan dolayı sevinç verici olaylar yaşamaya ve mutlu olmaya, rüyada kolonya satmak bazen iyi olaylar yaşanmasına bazende sorunlarla karşılaşmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada kolonya satın almak evli olmayan kimseler için evlilik yolunda bazı gelişmeler yaşanmasına ya da güzel havadisler işitmeye, rüyada kolonya içmek yanlış işler ile uğraşmaya, hata yapmaya ve dikkatli davranmak gerektiğine işaret edebilir. Rüyada kolonya sürmek güzel kokulu kolonya ise çevredeki insanların övgüsüne mazhar olmaya, rüyada kolonya tutmak veya ikram etmek hoş kokulu ise etraftaki insanlara mutluluk saçmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada kolonya şişesinin kırılması bazen bazı işlerde zarara uğramaya ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşmaya, rüyada kolanya koklamak görmek nedir ne demektir ne demek ne anlama gelir neye yorulur rüya yorumu tabirleri yorumları tabiri gibi konular hakkında bilgi için bu konuyu okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica