Rüyada Sakız Görmek, Almak, Şişirmek veya Çiğnemek

Rüyada Sakız Görmek, Almak, Şişirmek veya Çiğnemek

 

Rüyada sakız görmek rüya sahibinin kendi çaba, emek ve gayretleri ile elde edecek olduğu kazanca, rüyada sakız bazı boş sözler işitmeye, çeşitli kimseler hakkında konuşmaya ve fikirlerini söylemeye, bazen çok fazla konuşmaya ve gevezeliğe yorumlanabilir. Rüyada sakız almak yaptığınız işlerde herşeyin yolunda gitmesine, rüyada sakız şişirmek bazı görüş ayrılıkları yaşamasına ve bu konuda dikkat etmeye tabir edilebilir.

 

Rüyada sakız yutmak bazı söz ve lafları konuşmak yerine içinde tutmaya ve bu şekilde karışıklıklara son vermeye çalışmaya, rüyada sakız kutusu görmek bazen yola çıkmaya uzak veya yakın bazı yerlere gitmeye işaret edebilir.Rüyada sakız bulmak umulmadık yerden gelecek iyi veya olumsuz bazı şeylere, rüyada sakız çiğnemek bazı hatalı işlerle uğraşmaya, boş sözlere ve gevezeliğe, rüyada sakız aldığını görmek bazen hoşunuza gitmeyen bazı havadisler almaya tabir edilebilir.

 

Rüyada sakız almak nedir sorusunun cevabı için yukarıdaki açıklamalara bakılabilir. Rüyada sakız görmek almak şişirmek çiğnemek nedir ne demektir ne anlama gelir neye yorulur işarettir ne demek rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi için bu konuyu okuyabilirsiniz. Rüyada sakız çiğnediğini görmek görme benzer şekilde tabir edilebilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica