Rüyada Tavşan Görmek, Isırması, Yakalamak veya Kesmek

Rüyada Tavşan Görmek, Isırması, Yakalamak veya Kesmek

 

Rüyada tavşan görmek çevrenizde bulunan sizin tarafınızdan çok sevilen ve takdir edilen bir dosta, rüyada tavşan rüya sahibinin hayat arkadaşına, iyi huylu ve ağır başlı bir bayana, rüyada tavşan ısırması tehlikeli durumlar ile karşılaşmaya ve bu konuda dikkatli olması gerektiğine yorumlanabilir. Rüyada tavşan yakalamak bekâr kimse için izdivaç yolunda bazı gelişmeler yaşanmasına, rüyada tavşan kesmek bazen yakınınızda bulunan kimseler ile görüş ayrılıklarına düşmeye ve onlar ile bazı sorunlar yaşamaya tabir edilebilir.

 

Rüyada tavşan sürüsü görmek çevrenizde çok sayıda yumuşak huylu ve iyi arkadaş bulunduğuna, rüyada tavşan eti görmek eğer et çiğ ise bazı olumsuzluklar yaşanmasına, rüyada tavşan öldürmek mal elde etmeye ve para kazanmaya işaret edebilir. Rüyada tavşan yemek ya da yediğini görmek bazen olumlu bazende olumsuz bazı gelişmeler ile karşılaşmaya, rüyada tavşan kanı görmek bazı olumsuz hadiseler ile karşılaşmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada tavşan görmek nedir sorusunun cevabı olarak rüyada tavşan görme mesleki yaşantıda ve duygusal dünyada yaşanacak bazı gelişmelere, rüyada tavşan avlamak veya avladığını görmek gelir elde etmeye yorumlanabilir. Rüyada tavşan görmek ne anlama gelir ne demektir neye işarettir ne demek neye yorulur nedir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu bölüme bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica