Rüyada Ördek Görmek, Isırması, Yavrusu veya Sürüsü Görmek

Rüyada Ördek Görmek, Isırması, Yavrusu veya Sürüsü Görmek

 

Rüyada ördek görmek karşınıza çıkacak olan iyi ve güzel çeşitli fırsatlara, güzel özellikleri olan kadirşinas bir hanımefendiye, insanlara alışık ördek veya ördekler görme hayat arkadaşına, sahip olunan mala ve mülke, bazen dert ve tasaya düşmeye, ev ahalisine yorumlanabilir. Rüyada ördek eğer görülen ördek yabani bir ördek ise tüccarlık yaparak ailesini ve kendisini geçindiren ve bu uğurda çeşitli yoculuklara çıkan bir kimseye, beyaz renkli ördek görmek bol miktarda paraya ve zenginliğe tabir edilebilir.  Rüyada ördek yavrusu çevrenizde bulunan yaşı pekçe büyük olmayan erkek veya kız çocuklarına, rüyada ördek ısırması tehlikeler karşısında dikkatli davranmanız gerektiğine, rüyada ördek sürüsü görmek çok miktarda dünyalığa, mala, mülke ve para işaret edebilir.

 

Rüyada ördek beslemek insanlar tarafından el üstünde tutulan namlı ve itibarlı makam sahibi bir kimseye, rüyada ördek yemek hanım tarafından elde edilecek olan paraya ve mala tabir edilebilir. Rüyada ördek ölüsü görmek kendi içinizde yaşadığını bazı karışık duygulara, rüyada ördek pisliği görmek bazı konularda yanlış işler peşinde koşmaya ve bu konulara dikkat etmeniz gerektiğine, rüyada ördek sevmek iyi veya iyi olmayan bazı olaylar ile karşı karşıya kalmaya işaret edebilir. Rüyada ördek yakalamak veya yakaladığını görmek epeyce bir miktar maddi kazanca, rüyada ördek avlamak veya avladığını görmek meslek hayatından yaşanacak bazı sıkıntılara tabir edilebilir.

 

Rüyada ördek görmek nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur yorumlanır nedir ne demek rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu kısmı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica