Rüyada Kaya Görmek, Yuvarlamak veya Kırmak

Rüyada Kaya Görmek, Yuvarlamak veya Kırmak

 

Rüyada kaya görmek elindekiler ile yetinmeye, gelecekte olabilecek şeyleri tahmin ederek güzel bir öngörü ile davranmaya, sahip olunan yuvaya veya araca, kırıcı ve kötü davranışlar sergileyen bir kimseye, rüyada evlerin bulunduğu bir yerde kaya görme herşeyin bol ve fiyatlarının düşük olmasına yorumlanabilir. Rüyada kaya kırmak bazen yapılan işler ve faaliyetlerde yazı yanlış işler nedeniyle zarar uğramaya, rüyada kaya tuzu görmek veya rüyada kaya tuz görmek zahmet çekmeden elde edilecek kazanca, güvenli ve emniyetli bir yere tabir edilebilir.

 

Rüyada kaya atmak servet sahibi, itibarlı ve insanlar tarafından saygı gören bir kimseye, rüyada kaya yemek akla hayale gelmeyen bazı isteklerde bulunmaya ve bu şekilde bazı düşünceler olmasına işaret edebilir. Rüyada kaya parçası görmek kalbi katı bir kimseye, rüyada kaya parçalanması veya rüyada kaya yuvarlamak yuvarladığını görmek rüyanın görülme şekline göre farklı şekillerde tabir edilebilir.

 

Rüyada kaya görmek yuvarlamak kırmak nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir neye yorulur ne demek rüya tabiri yorumu yorumları tabirleri gibi konular için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica