Rüyada Korkmak (Korkma), Korktuğunu Görmek veya Ağlamak

Rüyada Korkmak (Korkma), Korktuğunu Görmek veya Ağlamak

 

Rüyada korkmak rüya sahibinin yapmış olduğu işlerde, eğitim hayatında, günlük hayatta atılan adımlarda elde edecek oldukları başarıya, dünya ehli kimseler için rüyada korkma bazı yanlış işler yapmaya, hataya düşmeye, doğru yoldan ayrılmaya yorumlanabilir.  Rüyada korkmak ve ağlamak tersi bir şekilde mutlu olmaya, sevince, yaşanacak olumlu ve güzel şeylere, rüyada korkmak görmek güven ve huzur içerisinde geçerilecek zamanlara tabir edilebilir.

 

Rüyada korkmak ve saklanmak bazen sevdiğiniz kişilerden ayrı kalmaya, yanlış işler ve davranışlar içerisinde olmaya, rüyada korkmak kaçmak güvende olmaya, emniyete, yanlış işlerden vazgeçmeye işaret edebilir. Rüyada korkmak ve bağırmak kazancınızın artmasına, iyi olay ve gelişmelerin yaşanmasına, sevince ve rahata ermeye, rüyada korkmak saklanmak ayrılığa, rüyada korkmamak olumlu veya olumsuz bazı gelişmelerin yaşanmasına tabir edilebilir.

 

Rüyada korktuğunu görmek aksine mutlu olmaya, rüyada korkmak nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir neye yorulur ne demek rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi için yukarıdaki bölüme bakabilirsiniz. Rüyada korkma yukarıdaki açıklamalara benzer şekilde tabir edilebilir.

1 yorum:

Adıgüzel Davut dedi ki...

Rüyamda şeytan yada Çin birisinden kaciyorum evde istemedigim şeyler oluyor annem napiyorsun dediğinde beni hocaya goturun diyerek korku içinde ağlıyorum.hayira çıksın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica