Rüyada Silgi Görmek, Satın Almak veya Silgiyle Silmek

Rüyada Silgi Görmek, Satın Almak veya Silgiyle Silmek

 

Rüyada silgi görmek günlük hayatta bazı yanlış işlere imza atmaya, bazı hatalı davranışlarda bulunmaya ve sonrasında yapılan bu şeylerden düzlüğe çıkmaya, rüyada silgi eğitim için yapılan çeşitli işlere, okumaya, ilim tahsili yapmaya, bilgi dağarcığını arttırmaya yorumlanabilir. Rüyada silgiyle silmek hataları düzeltmek için çaba sarfetmeye, rüyada silgi satın almak yapmış olduğunuz işlerde bazı aksaklıkları gidererek işleri yoluna sokmaya, rüyada silgi yemek yapılmaması gereken bazı işlerle meşgul olmaya, gerçekleşmesi zor istek ve hayaller peşinde olmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada silgi almak yanlışları gidermek için çabalamaya, rüyada silgi tozu görmek zor çetin ve çetrefilli bazı işlere bulaşmaya, bazen sıkıntı ve sorunlar ile karşılaşmaya işaret edebilir. Rüyada silgi kalem görmek yapmış olduğunuz işlerde size fayda sağlayacak, güzel ve olumlu neticeler verecek bazı olay ve gelişmelere, rüyada silgi ile silmek yaptığınız hataları düzeltmeye çalışmaya işaret edebilir.

 

Rüyada silgi görmek silgiyle silgi ile silmek satın almak ne demek nedir ne anlama gelir neye yorumlanır işarettir yorulur ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi için bu bölüme bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica