Rüyada Papağan Görmek, Tutmak, Yakalamak veya Öldürmek

Rüyada Papağan Görmek, Tutmak, Yakalamak veya Öldürmek

 

Rüyada papağan görmek rüya sahibini mutlu edecek güzel haberler almaya, yeni bir aşka yelken açmaya, güzel ve göze hoş gelen bir bayana, kendini çok üstün görev ve elindekileri doğru düzgün kullanmayan bir kimseye, rüyada papağan ticaret ehli ve alışverişle uğraşan ancak doğru düzgün olmayan bir adama yorumlanabilir. Rüyada papağan tutmak bazı fırsatlar ve kısmetlere ve bu fırsatlar arasından kendinize uygun olanları seçmeye, rüyada papağan yakalamak bazen evli olmayan kimseler için evlilik yolunda atılacak bazı adımlara tabir edilebilir.

 

Rüyada papağan öldürmek bazı durumlarda sevdikleriniz ile bazı noktalarda farklı düşüncelere sahip olmaya, rüyada papağan yavrusu görmek çevrenizde çok konuşan ve güzel düşüncelere sahip olan kimselerin evlatlarına işaret edebilir. Rüyada papağanın ısırdığını görmek etrafınızda sizi tehlikeye sokabilecek bazı kimseler olduğuna ve dikkat etmeniz gereken bazı şeylere, rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek bu şeylerin ayrı ayrı tabirleriyle yorumlanabilir.



Rüyada papağan sevmek bazen olumlu bazende olumsuz bazı hadiseler yaşanmasına, rüyada papağanla konuşmak güzel bir şekilde konuşan bir bayan ile muhabbet etmeye tabir edilebilir. Rüyada papağan görmek nedir ne demek ne anlama gelir neye işarettir yorulur ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi için bu kısmı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica