Rüyada Balina Görmek, ile Yüzmek veya Öldürmek

Rüyada Balina Görmek, ile Yüzmek veya Öldürmek

 

Rüyada balina görmek rüya sahibinin karşısında çıkacak olan çeşitli imkan ve fırsatlara, bu fırsatlar doğrultusunda karşılaşılacak bazı mesuliyetlere ve görevlere, rüyada balina bazen iş hayatından güzel imkanlar yakalamaya ve bu imkanlar doğrultusunda güzel yerlere gelmeye yorumlanabilir. Rüyada balina görme bazı durumlarda büyük problemlerle karşılaşmaya ve bu problemleri çözmek için yoğun çaba harcamaya, rüyada balina ile yüzmek çok değer verdiğiniz güzel meşgalelerle uğraşmaya, rüyada balina balığı görmek yapılan işlerde karşılaşılacak bazı sıkıntılı ve sorunlu durumlara tabir edilebilir.

 

Rüyada balina öldürmek karşınıza çıkan büyük engelleri aşmaya, büyük problemlerle başedebilmeye ve rakiplere karşı zafer ve başarı elde etmeye, rüyada balina sürüsü görmek karşınıza çıkacak çok sayıda fırsata işaret edebilir. Rüyada balina yavrusu görmek bazen evlat ve çocuklara, rüyada balina ve yunus görmek bu şeylerin ayrı ayrı tabiriyle rüyada balina saldırısı sorunların ve sıkıntıların üzerinize çöreklenmesine işaret edilebilir. Rüyada balina yakalamak veya yakaladığını görmek elinizi attığını işlerde başarı kazanmaya tabir edilebilir.

 

Rüyada balina kuyruğu görmek işleri kolaylaştıracak olan bazı gelişmeler, olaylar ve durumlara, avlamak veya avladığını görmek çeşitli destekler alarak güzel girişimlerde bulunmaya yorumlanabilir. Rüyada balina görmek  ile yüzmek nedir ne demektir ne anlama gelir neye yorulur işarettir ne demek rüya tabiri yorumları tabirleri yorumu gibi konular hakkında bilgi için bu bölümü okuyabilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Rüyamda alt kismi baska bi dünya,üst kismi deniz gibi bi yer gördüm.Yukaridan yani denizden bana doğru üstüme üstüme hizla yüzen balinalar yada kocaman balikmiydi,yunusmuydu öyle kocaman baliklar gördüm.Üstüme düşücekler diye cok korkuyordum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica