Rüyada Saklanmak, Saklandığını Görmek veya Gizlenmek

Rüyada Saklanmak, Saklandığını Görmek veya Gizlenmek

 

Rüyada saklanmak rüya sahibinin bazı gizli saklı olaylarla karşılaşmasına, bazı faaliyetleri veya girişimleri sağlamak veya bozmak için girişilen gizli çalışmalara, çeşitli oyunlara, dalavere ve hile, rüyada saklanma bazen bazı yerlerden alınacak olan havadislere yorumlanabilir. Rüyada saklanmak görmek gerçek hayatta bazı şeylerden saklanamaya ve yapılan kötü işlerin dile getirilmesine, rüyada saklanmak gizlenmek bazen geçimsizliğe, görüş ayrılıklarına ve arabozucu kimselere tabir edilebilir.

 

Rüyada saklambaç oynamak gizli saklı işler yapmaya ve yapılan işlerin bozulmaması için bir süreliğine gizlenmesine, rüyada saklanmaya çalışmak bazen insanları bazı durumlar için teskin etmeye işaret edebilir. Rüyada saklambaç oynadığını görmek yaptığı iş ve faaliyetlerde gizliliği seçmeye, rüyada saklanmak nedir eve, odaya, dağa, ağaca saklanmak bazı insanlardan yardım istemeye tabir edilebilir.

 

Rüyada saklanmak saklanma sakladığını görmek görme nedir ne demektir ne anlama gelir neye işarettir yorulur ne demek rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuya bakabilirsiniz.   

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica