Rüyada Yakmak Görmek (Mum, Soba, Işık, Ateş, Lamba Yakmak)

Rüyada Yakmak Görmek (Mum, Soba, Işık, Ateş, Lamba Yakmak)

 

Rüyada yakmak görmek güzel gelir sağlamaya, işlerin yolunda gitmesine para kazanmaya ve zenginliğe, rüyada yakmak yaşanacak olan bolluk ve bereket içerisinde zamanlara, rüyada yaktığını görmek eğer alevli değilde sadece duman çıkartarak yanan bişey görülmüşse bazı sorunlu ve sıkıntılı durumlara dikkat edilemsi gerektiğine yorumlanabilir.  Rüyada mum yakmak maka ve rütbe olarak yükselmeye, evli olmayan kimse için izdivaç yolunda atılacak olan adımlara, kazanca, fakirlikten kurtulmaya ve ticaret ehli kimse için işlerin yolunda gitmesine ve bol kazanca tabir edilebilir.

 

Rüyada soba yakmak bolluğa, berekete ve yapılacak yeni işlerde herşeyin olunda gitmesine ve iyi kazanca, rüyada ışık yakmak sıkıntıdan kurtulmaya, feraha ve rahata kavuşmaya, rüyada ateş yakmak duyunca çok şaşkınlık duyulacak olan bazı havadisler işitmeye işaret edebilir. Rüyada lamba yakmak alınacak epeyce yol bulunduğuna ve kendini biraz daha yetiştirmek gerektiğine, bazende güzel ve göz alıcı bir elbiseye yorumlanabilir.

 

Rüyada mum lamba ışık soba ateş yaktığını görmek yukarıdakine benzer şekilde, rüyada yakmak görmek ne demektir nedir ne anlama gelir ne demek neye işarettir yorulur yorumlanır rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular için buradaki bilgilere bakılabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica