Rüyada Midye Görmek veya Yemek

Rüyada Midye Görmek veya Yemek

 

Rüyada midye görmek pekiyi tabir edilmeyebilir. Rüyada midye doğru şekilde elde edilmemiş olan paraya, size hiç yakışmayan ve insanları tepkisine neden olarak işler yapmaya yorumlanabilir. Rüyada midye yemek veya yediğini görmek tasvip edilmeyen ve insanların hoşuna gitmeyen bazı işlerle meşgul olmaya, rüyada midye dolma veya dolması yemek bazen midenize düşkün ve yemek yemeyi seven bir kimseye tabir edilebilir.

 

Rüyada midye içinde inci görmek çocuğa, ilme, olgunluğa ve güzel şeylere, rüyada midye pişirmek istek ve arzularınız doğrultusunda yapacağınız bazı işlere ve atacağınız bazı adımlara işaret edebilir. Rüyada midye satmak bazen iyi durumlara bazende yaşanacak olumsuzluklara, rüyada midye almak el attığınız işlerde başarılı olmaya yorumlanabilir.

 

Rüyada midye kabuğu toplamak bazen para ve değerli şeyler biriktirmeye, mal ve eşya edinmeye, rüyada midye görmek yemek ne demek nedir ne anlama gelir ne demektir rüya tabiri tabirleri yorumu yorumları gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuyu okuyabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yandım!
Midye toplamak neymiş ya. Yesene be adam. Allah yardımcımız olsun. Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica