Rüyada Yağ Görmek, Almak veya Dökmek

Rüyada Yağ Görmek, Almak veya Dökmek
 
Rüyada yağ görmek güzel bir bayana, tatlı sözler duymaya, mala ve eşyaya, çeşitli nimetlere, akrabalardan kalacak olan mala, toprağa ve paraya, değişik bilgiler öğrenmeye ve ilim tahsili yapmaya, rüyada yağ görme bazen dert, tasa ve kedere yorumlanabilir. Rüyada zeytinyağ görmek mal elde etmeye, susam yağı iyiliğe ve sizin için yararlı olacak şeylere, badem yağı iyiliğe, güzelliğe, rahat erişmeye, huzura, rüyada yağ yemek ya da içmek sağlığa, sıhhate, afiyete tabir edilebilir.
 
Rüyada yağ almak mal, eşya ve para biriktirmeye, rüyada yağ dökmek ya da döküldüğünü görmek iş ve özel hayat için yapılan bazı planlarda aksaklıklar meydana gelmesine, rüyada yağ tenekesi görmek boş konuşan insana, rüyada yağ görmek ne demek sorusunun cevabı olarak nimete ve mala işaret edebilir. Rüyada çok güzel kokan bitkilerden elde edilen hoş rayihalı yağlar güzel bir hanıma, methiyeye, güzelliğe, yararlı işlere, tatlı ve hoşa giden laflara, güzel tabiatlı olmaya tabir edilebilir.
 
Rüyada yağ lekesi görmek üzüntü, keder ve sağlık sorunlarına, rüyada yağ sürmek ziynet eşyalarına, eğer kişi el, kol, bacak, ayak gibi vücut kısısımlarına yağ sürmek hastalığa, başına, yüzüne yağ sürmeke ya da sürdüğünü görmek sıhhat ve afiyete, rüyada sıvı yağ görmek mutluluk, sevinç ve neşeyeyorumlanabilir. Rüyada kızgın yağ görmek rüyanın görülme şeklinde göre değişik şekilerde, rüyada yağ görmek, nedir, ne demek, ne demektir, ne anlama gelir, neye yorulur, rüya tabiri, tabirleri yorumu, yorumları gibi konularda yukarıdaki metne bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica