Rüyada Lahana Görmek veya Yemek

Rüyada Lahana Görmek veya Yemek

 

Rüyada lahana görmek belirli aralıklarla elde edilecek olan paraya, yapılacak çeşitli işler ile düzenli gelir elde etmeye, saklanmış ve gizlenmiş olan az ya da çok mala, kalbi katı olan, tavır ve davranışları kaba bir kimseye, rüyada lahana görme bazen sıkıntı, sorun, ticaretle uğraşan kimse için olumsuz gelişmeler şeklinde yorumlanabilir.

 

Rüyada lahana yemek diğer insanlarla ilgili sır olan bazı bilgiler edinmeye, mala, rüyada lahana toplamak mal ve maddi değeri olan şeyleri biriktirmeye, rüyada lahana almak gizli mal edinmeye ve gizli şeyler öğrenmeye, rüyada yeşil lahana görmek yaşanacak bazı sorun ve sıkıntılara tabir olunabilir.



Rüyada lahana sarmak ya da dolması yapmak kısa süre içerisinde çeşitli fırsatlarla karşılaşmaya, rızka ve geçim sağlamak için yapılan işlere, rüyada lahana sarması ya da dolması görmek kısmete, rüyada lahana sarması yemek rızık elde etmeye, rüyada lahana turşusu yemek bol rızka ve sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret edebilir.

 

Rüyada lahana tarlası görmek mutlu, başarılı, sağlıklı ve güzel bir yaşama ve arzuların gerçekleşmesine, rüyada yeşil lahana görmek çok zor olmayan kolay bir yola ile kazanca beyaz, kırmızı, kara, lahana, karalahana görmek lahanada olduğu gibi yorumlanabilir.

 

Rüyada lahana çorbası içmek hastalıklardan kurtulmaya ve şifaya tabir olunabilir. Rüyada lahana görmek, ne demektir, lahana rüya tabiri rüyada lahana görmek, ne demek, beyaz, ne anlama gelir, nedir gibi soruların cevabı için yukarıdaki yazı okunabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica