Rüyada Testi Görmek

Rüyada Testi Görmek

 

Rüyada testi görmek size iyilik ve hayır getirecek dünya malına işaret eder. Rüyada testiden su içmek iyilikle kazanılan temiz mal ve güzel hayata işaret eder. Testi görmek eşe, hizmet eden kimseye de işaret edebilir.

 

Rüyada toprak testi (desti) görmek dünya malı kazanmaya, size yardımcı olacak dini açıdan iyi olmayan ama güvenilir kimseye işaret edebilir. Rüyada testiden su içtiğini görmek iyi bir kadınla evlenmeye işarettir.  

 
 

Rüyada testi (desdi) doldurduğunu görmek, işlerin çok iyi olacağına ve servet sahibi olunacağına işarettir. Bakırdan yapılmış testi görmek iyi bir hanım kişiye işaret edebilir. Rüyada içine şarap konulan şarap testisi görmek hayır sahibi bir kadına işaret edebilir.

 

 

Rüyada testiden su içmek, az su içmek ömrünün az bir kısmının geçtiğine ya da rüyada testiden çok su içmek ömrünün büyük bölümünün geçtiğine işaret edebilir. Testideki suyun hepsini içmek ömrünün sonuna yaklaştığına işaret edebilir.

 

Bazen rüyada testi görmek zahmet ve sıkıntı çekmeye, hayvan sahibi olmaya yada çalışkan bir eşe işaret edebilir. Rüyada yanında bir testi görmek, testinin içinde su görmek, rüyada testi kırılması kırmak ve testideki suyun döküldüğünü görmek gören kimsenin eşinin çocuk beklemesine işaret edebilir.  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica