Rüyada Mavi Renk Görmek

Rüyada Mavi Renk Görmek

 

Rüyada mavi renk görmek, aileniz içinde muhabbetin işaretidir. Rüyada mavi gök görmek, aşkta sadakati ifade ediyor. Huzur, rahat, sevinç, mutluluktur. Hayırlı ve uğurlu bir renktir.
 

Rüyada mavi renk, bolluğun ve zenginliğin rengidir. Başkalarının çalışması sayesinde, bol para kazanacaksınız.

Rüyada mavi renk görmek ümide ve umulan olacağına işaret eder. Bolluğun ve zenginliğin rengidir. Başkalarının çalışması sayesinde bol para kazanacaksınız.

 

Rüyada mavi elbise giyen bir kişi; mavi rengin umut, samimiyet, aşk manaları içkinliğinde bilinçaltında yer edinmesi sebebiyle, mavi rengin bu anlam yoğunluğuyla rüyalar da elbiselerde dışlanarak kişinin halini işaret etmesi söz konusudur.

 

Turkuaz mavi renk elbise; kişinin aşık olduğuna, bebek mavisi elbise; samimiyete, normal mavi renk elbise ise, evrende mavi rengin gökyüzü ve denizlerde en geniş açılım ile belirişini, bu belirişin bilinçaltında, hayaller iye olarak umutlar olduğunda irade içkinliğinde yer edinmesi sebebi ile rüyalarda umma olduğunda dışlanarak, umutlara işaret eder.

 

Fakat her ton mavi; aşkın kendisine işaret eden olarak, aşkın samimiyet ve umut içermesi nedeniyle çok kişide oluşturduğu hallere işaret eder.
 

Ayrıca bu renk; hayallere irade içkinliğinde iye olarak oluşan umutlar ve samimiyet, aşkın kendisini işaret ederken, bu üç halin kendisinde de huzur ve coşkunluğu olması nedeni ile uykuda bu renkte elbise giyen birisinin, coşkun veya huzurlu olduğu anlamı da çıkartılır. Turkuaz mavi renk göz, kalem nuru olduğundan hafif ruh latifesini de işaret eden bir renktir.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
- Yandex.Metrica